Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un șofer din Sebeș a accidentat un tânăr pe o trecere de pietoni din Alba Iulia apoi și-a continuat drumul. Acum regretă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din municipiul Sebeş care a părăsit locul unui accident rutier, produs în municipiul Alba Iulia, în urma căruia un minor a suferit leziuni corporale uşoare. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

accident Alba Iulia trecere pietoni (1)Potrivit IPJ Alba, “miercuri 24 februarie, în jurul orelor 14.00, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din comuna Vinţu de Jos, cu privire la faptul că, fiul său, în vârstă de 15 ani, a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în data de 24 februarie 2016, în jurul orelor 10.00, în timp ce traversa strada ­Octavian Goga din Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, minorul a fost acroşat de o autoutilitară al cărui şofer iniţial a oprit autovehiculul după care şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare (o contuzie la un picior).

La scurt timp de la sesizate, poliţiştii l-au identificat pe şoferul autoutilitarei, N.N.O., de 32 de ani, din municipiul Sebeş, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea