Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un șofer din ALBA a cauzat un accident în Sibiu, pe DJ 142B . Două pasagere au fost transportate la SPITAL

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Un șofer din ALBA a cauzat un accident în Sibiu. Două pasagere au fost transportate la SPITAL

Astăzi, polițiștii de la Biroul Rutier Mediaș au intervenit la locul unui accident de circulație care s-a produs pe DJ 142B, în localitatea Blăjel. Incidentul a avut loc în timpul unei manevre de depășire.

Conform informațiilor preliminare, un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în județul Alba, se afla la volanul unui autoturism și a decis să efectueze o depășire. Din nefericire, acesta nu a observat un alt vehicul care circula din sens opus. Pentru a evita o coliziune frontală, șoferul în vârstă a virat brusc la dreapta, intrând în coliziune cu autoturismul pe care încerca să-l depășească. Acest al doilea autoturism era condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani, provenind din județul Harghita.

În urma impactului, două pasagere din cele două autoturisme au suferit răni ușoare. Acestea, în vârstă de 70 de ani, din județul Alba, respectiv 54 de ani, din județul Harghita, au fost transportate la spital pentru evaluare medicală și tratament.

Poliția desfășoară investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a decide eventualele acțiuni legale ce se impun în acest caz. Traficul în zonă a fost temporar afectat din cauza incidentului, dar a fost restabilit în curând, fără a genera blocaje majore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea