Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un român, spaima carabinierilor: Polițiștii italieni au găsit mai multe șine de tramvai furate, în portbagajul mașinii, după ce a trecut pe roșu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un român, spaima carabinierilor: Polițiștii italieni au găsit mai multe șine de tramvai furate, în portbagajul mașinii, după ce a trecut pe roșu

Un român în vârstă de 40 de ani a fost prins pe șoselele din Italia, de către polițiști, după ce a trecut pe roșu. În urma cercetărilor carabinierii au depistat că bărbatul furase mai multe șine de tramvai.

Un român a fost arestat după ce a fost prins că transporta în mod ilegal un chintal de șine de tramvai în portbagajul său. Polițiștii au făcut descoperirea după ce l-au oprit pentru că a ignorat culoarea semaforului și a trecut pe roșu. Oamenii legii au fost total șocați de cantitatea uriașă de fier pe care o căra în masina sa.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani este român și a fost oprit de carabineri după ce a trecut pe roșu. Cu această ocazie, autoritățile au efectuat și un control asupra mașinii, iar ceea ce au descoperit a fost de-a dreptul șocant. În portbagajul mașinii acesta transporta aproximativ 100 de kilograme de fier.

Acesta a fost instantaneu pus sub acuzare pentru infracțiunea pe care a comis-o. Totuși, până ca sentința să fie pronunțată, bărbatul a apucat să fuga cu șinele de tramvai pe care le furase. Oamenii legii din Italia au demarat o anchetă amplă pentru a putea să îl găsească.

Câtă închisoare urmează să facă bărbatul român

Echipa din Aurisina au reușit să identifice un bărbat care se potrivea perfect cu descrierea făcută de carabinieri. Românul a fost găsit într-un autobuz în care călătorea confortabil. După ce l-au verificat cu multă atențe, militarii au descoperit că bărbatul era căutat, existând un mandat de arestare emis de Procuratura din Milano.

Românul urmează să stea la închisoare 6 luni, pentru a-și ispăși pedeapsa. Sentința a fost dată pentru primire de bunuri furate, iar individul a fost imediat arestat și trimis la închisoarea Coroneo.

Această captură reprezintă o victorie pentru forțele de ordine, care au demonstrat abilități remarcabile în urmărirea și prinderea infractorilor. De asemenea, este un avertisment pentru ceilalți conducători auto care se angajează în comportamente ilegale pe șoselele din Italia, că astfel de acțiuni nu vor fi tolerate, iar infractorii vor fi aduși în fața justiției pentru a-și plăti pentru faptele lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea