Rămâi conectat

Actualitate

Un profesor universitar al UBB Reșița a fost prins în timp ce lua șpagă. Au fost descoperite teancuri de bani în dulapurile din locuința bărbatului

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un profesor universitar al UBB Reșița a fost prins în timp ce lua șpagă. Au fost descoperite teancuri de bani în dulapurile din locuința bărbatului

Procurorii din cadrul DNA Timișoara și ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție din Caraș-Severin l-au ridicat de pe o stradă din Reșița, pe Cristian Rudolf.

Bărbatul, profesor de istorie în cadrul Universității „Babeș Bolyai” Reșița, ar fi fost denunțat de mai mulți polițiști care își continuă studiile, că ar pretinde sume de bani pentru promovarea examenelor.

Ofițerii DGA, sub coordonarea unui procuror anticorupție, l-ar fi prins în flagrant în această seară, conducându-l pentru a participa la percheziții și pentru fi audiat sub acuzația de luare de mită.

Din primele informații, acesta ar fi fost prins cu peste 10.000 de euro, sumă strânsă de la mai mulți studenți de la masterat, printre care și polițiști.

După flagrant, oamenii legii au început perchezițiile la locuința profesorului și la unitatea de învățământ.

Perchezițiile sunt încă în desfășurare, așa că sumele totale nu sunt cunoscute încă, însă în locuința profesorului universitar au fost găsite teancuri de bani în dulapuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea