Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un prahovean a fost în sfârşit arestat de instanţa din Câmpeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După doi ani în care a transformat infracţiunea de înşelăciune într-o meserie aducătoare de venituri substanţiale, G.M.M., de 33 de ani, din Câmpina, judeţul Prahova, a fost în sfârşit arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria Câmpeni. Arestarea survine după ce vreme de peste doi ani a tot dat la ţepe chilipirgiilor din judeţul Alba: din Sebeş, Alba iulia, Abrud, Câmpeni etc… Poliţiştii din Abrud l-au prins în flagrant pe G.M.M., de 33 de ani, suspect de comiterea unei înşelăciuni împotriva unui cetăţean din Abrud. Din cercetări s-a stabilit că suspectul i-a promis lui V.J., de 54 de ani, din Abrud, cantitatea de 220 de litri motorină, la o staţie de carburant din Abrud, susţinând că transportă material lemnos şi are un surplus de motorină sub formă de bonuri valorice. După primirea sumei de bani G.M.M. a încercat să fugă de lângă păgubit însă a fost urmărit şi prins de către poliţişti, asupra lui fiind găsită suma de 650 lei, contravaloarea combustibilului achitată de către victimă. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că G.M.M., în aceeaşi zi, în jurul orelor 13.00, în timp ce se afla pe raza comunei Ciuruleasa, prin acelaşi mod de operare, a înşelat un alt bărbat, de 34 de ani, din comuna Roşia Montană, căruia i-a promis cantitatea de 330 litri motorină, contra sumei de 1.000 lei.
G.M.M. mai este cercetat în alte două dosare penale înregistrate la Poliţia Oraşului Abrud tot pentru înşelăciune. În 11 martie acesta i-a promis unui localnic din Abrud vânzarea a 300 de litri de motorină la preţul de 3 lei/litru, propunându-i să-l însoţească la o staţie de carburant de pe raza municipiului Alba Iulia. Acolo suspectul i-a solicitat păgubitului suma de 900 de lei motivând că trebuie s-o înmâneze altei persoane, sumă cu care suspectul, evident, a dispărut. Acesta a comis fapta de la Abrud în timp ce era deja în anchetă penală, în stare de libertate, pentru alte două infracţiuni de înşelăciune. În 2010, în timp ce se afla într-un bar din Sebeş, prezentându-se ca fiind angajat al unei firme, i-a oferit spre vânzare unui localnic, 200 de litri de motorină contra sumei de 500 de lei. Victima a plătit suma solicitată, l-a ajutat pe impostor să ajungă în Alba Iulia, transportându-l cu maşina personală, însă acesta s-a făcut nevăzut odată ajuns în reşedinţa de judeţ. Tot anul trecut, prahoveanului i-a reuşit un alt “tun”, de data aceasta victima fiind o albaiuliancă. Bărbatul i-a oferit spre vânzare un… bax de carne de pui cu 200 de lei şi, după ce femeia i-a dat banii, a dispărut motivând că se duce la maşină să aducă marfa. Acum ţeparului îi este documentată, de către poliţişti, întreaga bibliografie infracţională.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea