Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un polițist, rănit grav după ce a fost lovit de un TIR pe autostrada A1 Sibiu – Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițistul în vârstă de 25 de ani, acroșat luni de un TIR, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Aciliu, a fost operat la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș pentru o ruptură de rinichi și va suferi și alte intervenții chirurgicale, medicii fiind rezervați privind starea sa de sănătate, au declarat, marți, pentru AGERPRES, reprezentanți ai unității medicale.

‘Polițistul a fost adus ieri (luni, n.r.) cu elicopterul SMURD la SCJU Târgu Mureș. În momentul în care a ajuns, era intubat și ventilat mecanic, prezenta fracturi multiple, o ruptură de rinichi și multiple traumatisme. A fost operat la Chirurgie de urgență, pentru problema cea mai gravă — ruptură de rinichi — iar acum este în Secția Clinică ATI. Încă este intubat și ventilat mecanic. Prognosticul medicilor este destul de rezervat ca urmare a multiplelor traumatisme și pentru că funcția rinichiului este afectată. Va mai suferi și alte intervenții chirurgicale, fiindcă prezintă leziuni la antebraț, picior, fracturi costale, fractură de os sacru. Prima operație s-a făcut de urgență’, a afirmat Mariana Negoiță, purtătorul de cuvânt al SCJU Târgu Mureș.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul IGPR, polițistul a coborât pe banda de urgență din autoutilitara de serviciu pe care o conducea și a fost împins de TIR într-un parapet aflat în afara părții carosabile.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea