Rămâi conectat

Actualitate

Un polițist drogat a mers la o PROSTITUATĂ purtând uniformă, fără să vrea să plătească pentru servicii. Cum a „scăpat” tânăra de el

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un polițist drogat a mers la o PROSTITUATĂ purtând uniformă, fără să vrea să plătească pentru servicii. Cum a „scăpat” tânăra de el

Un poliţist de la o secţie rurală din judeţul Buzău a ajuns în atenţia șefilor săi după ce ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, dar fără să plătească.

Agentul era îmbrăcat în uniformă, deși se afla în timpul liber. Acesta era însoţit de un prieten care s-a recomandat și el a fi poliţist.

Tânăra a sunat la 112, după ce între cei doi clienţi şi prietenii pe care i-a chemat în ajutor a izbucnit un adevărat scandal.

Polițistul în vârstă de 36 de ani locuiește în Râmnicu Sărat și lucrează la o secţie de poliţie rurală. După ce a ieșit din tură, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, acesta a mers îmbrăcat în uniforma de serviciu la Buzău, la domiciliul unei tinere de 19 ani pentru a întreține relații sexuale contra cost.

Bărbatul era însoţit de un prieten de 19 ani, care s-a recomandat a fi și el tot poliţist. Pentru că agentul a refuzat să plătească, tânara a chemat în ajutor doi prieteni. Spiritele s-au încins între cei 4 bărbaţi, iar fata a sunat după aceea la 112.

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: ”Polițiștii din cadrul poliției municipiului Buzău au fost sesizați de către o tânară de 19 ani din Călărași cu privire la faptul că la imobilul său din Buzău s-au prezentat doi tineri pentru întreținerea de raporturi sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai părăsească locația”.

În urma cercetările, se pare că doar unul dintre bărbați era și agent de poliție.

Încadrat din 2016, din sursă externă

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: ”Din investigații polițiștii au stabilit că persoanele reclamate sunt doi bărbați în vârstă de 19 și 36 de ani din Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat, acesta din urmă fiind încadrat ca agent de poliție la un post de poliție din mediul rural, agentul de poliție aflându-se în timpul liber”.

Agentul a fost verificat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. În acest caz, inspectoratul judeţean de poliţie a deschis o anchetă internă care îl vizează pe bărbat, iar tânărul de 19 ani este cercetat acum pentru uzurpare de calităţi oficiale.

Cornelia Stroe, IPJ Buzău: ”Polițiștii au întocmit dosar penal și sub coordonarea parchetului au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurpare de calități oficiale. Totodată, conducerea IPJ Buzău a dispus efectuarea de verificări de ordin intern pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile disciplinare care se impun” .

Poliţistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă, și până în prezent nu a avut abateri disciplinare.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea