Rămâi conectat

Curier Județean

Un pensionar nervos a împărțit pumni într-o stație de autobuz din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal pentru că a lovit un trecător. Din primele verificări se pare că acesta a fost stropit cu … apă de cel pe care l-a bătut.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 21 august, într-o staţie de autobuz situată pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia. Aflat în, în jurul orei 18.00 un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat care-i aplica mai multe lovituri cu pumnii altui bărbat.

Jandarmii au intervenit de urgenţă, au stopat violenţele şi au trecut apoi la verificarea împrejurărilor în care acestea au apărut. Agresorul a fost identificat ca fiind Vladimir V. (61 de ani), cu domiciliul în Alba Iulia, care le-a declarat jandarmilor că, în timp ce aştepta autobuzul, cineva l-a stropit cu apă. Iritat, a depistat vinovatul şi i-a cerut o explicaţie însă acesta i-a răspuns într-un mod pe care  dânsul l-a considerat “ obraznic ”.

Între cei doi a urmat un scurt episod violent, pe timpul căruia domnul Vladimir şi-a lovit de mai multe ori oponentul, fără ca acesta să reacţioneze. Din fericire, intervenţia oportună a jandarmilor a prevenit apariţia unor răni evidente, dar victima a fost totuşi îndrumată să solicite investigaţii medicale de specialitate.

Presupusul agresor a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba – situat în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 18 –  iar numele acestuia au fost întocmite acte de constatare, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea