Un pas înainte pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului Blaj: Proiectul tehnic al investiției de peste 10 milioane lei a fost finalizat

Paul Voicu - Primar 2020

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar a declarat că Proiectul tehnic al investiției „Extindere și dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj” a fost finalizat, iar lucrările sunt preconizate a fi finalizate la termen, în luna iunie 2021.

„Proiectul tehnic al investiției „Extindere și dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj” a fost finalizat. Urmează etapa de verificare la Agenția de Dezvoltare Centru și licitația pentru execuția lucrărilor. Sper ca în luna septembrie constructorul să înceapă lucrările, astfel încât această importantă investiție în sănătatea blăjenilor să fie finalizată la termen, în luna iunie 2021. Extinderea Ambulatoriului Spitalului Blaj este o investiție pe fonduri europene, derulată prin ADR Centru, în valoare de 10.700.750 lei.

ELIT

Toate proiectele derulate de Primăria Blaj pe fonduri europene sunt în grafic, atragerea de investiții din surse nerambursabile fiind o prioritate a administrației locale, pentru construirea Blajului european pe care ni-l dorim cu toții!”, a scris primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar pe facebook.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...