Rămâi conectat

Politică Administrație

Un parlamentar PNL de Alba afirmă că sunt probleme de comunicare în partid, între foştii democrat-liberali şi vechii liberali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Emil Boc, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Alexandru Pereş se numără printre foştii democrat-liberali care participă, miercuri, în Capitală, la întâlnirea cu fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga, scrie Agerpres.

Înainte de întâlnire, Gheorghe Flutur nu a dorit să precizeze care este tema întâlnirii.

„Este şi domnul preşedinte Orban aici. Eu am vorbit la telefon şi socotesc că trebuie să fie şi el. (…) O să vedem”, a spus Flutur.

În schimb, senatorul liberal Alexandru Pereş a afirmat că în PNL există probleme de comunicare între foştii democrat-liberali şi foştii liberali, potrivit Agerpres.
„Şi în PSD sunt probleme, nu numai la noi, şi în ALDE sunt probleme. (…) Mai sunt probleme care trebuie rezolvate”, a afirmat Pereş.

El a precizat că Vasile Blaga ar putea fi coordonator de campanie electorală.

„În echipă da, sigur că da. În frunte e cam greu, e vorba de Convenţie, de Congres, nu se pune problema aşa”, a declarat Alexandru Pereş cu privire la o funcţie pentru Vasile Blaga în partid.

El a subliniat că în mod categoric Vasile Blaga poate fi coordonator de campanie electorală.

„Sigur că da, categoric. A mai fost – şi chiar cu succes”, a spus Pereş.

Pe de altă parte, deputatul Dan Vîlceanu a negat că în partid ar exista probleme de comunicare.

„Orice coleg poate să organizeze o întâlnire. Şi eu, dacă voiam să organizez o întâlnire cu colegii, puteam să o fac. Mi se pare normal să fie o întâlnire în sediul de partid, pentru ca ulterior să nu apară discuţii de genul puciuri, grupuri. Este normal. (…) Orice întâlnire care aduce unitate (…) nu poate să fie decât un plus. Să te baţi cu PSD în condiţiile actuale nu este uşor”, a afirmat deputatul PNL, precizând că informaţiile vehiculate pe surse privind eventuale nemulţumiri referitoare la preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu au niciun fundament în realitate.

El a arătat că nu este neapărat o şedinţă cu un subiect clar.

„Se apropie alegeri. Eu, ca preşedinte de organizaţie, îmi pregătesc alegerile la mine în judeţ, mă întâlnesc cu tot felul de colegi. Sunt absolut discuţii normale”, a mai spus deputatul PNL.

Vîlceanu a subliniat însă că la această şedinţă nu se discută despre funcţii.

„Vasile Blaga a fost tot timpul în prima linie, numai că la noi, la liberali, atunci când ai o problemă cu justiţia, faci un pas în spate, o rezolvi şi apoi poţi să faci politică şi asta s-a întâmplat. (…) Dacă domnul Vasile Blaga îşi doreşte să revină în prim plan… În permanenţă a fost la partid, a fost implicat în acţiunile partidului, am avut discuţii şi până acum, numai că o activitate politică şi o candidatură câtă vreme avea această problemă niciodată nu s-a pus. (…) Nu discutăm despre funcţii astăzi. Avem o discuţie pur şi simplu. Se apropie alegeri. (…) Am avut alegeri în partid acum un an. Biroul Executiv este clar, conducerea partidului este mai mult decât legitimă, nu cred că este un moment potrivit până la viitoarele alegeri în partid, adică până la următorul congres să discutăm despre funcţii”, a arătat deputatul PNL.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea