Rămâi conectat

Sport

Un nou transfer la Metalurgistul Cugir: mijlocaşul Necşulescu (CS Ineu)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-CS Ineu41După portarul Vlad Ignat (Dinamo), Metalurgistul Cugir a mai achiziţionat un jucător, mijlocaşul Radu Necşulescu (24 ani, fost la CS Ineu).

Jucătorul originar din Oltenia a venit în iarnă la CS Ineu, pentru care a înscris două goluri în retur, după ce a jucat la FC Balş şi anterior la Naţional Sebiş.

Încet încet o să creionăm lotul şi sper că suntem inspiraţi în campania de transferuri. În următoarele zile o să lămurim şi problema antrenorului, în condiţiile în care obiectivul ferm este promovarea„, a declarat preşedintele Ciprian Pahone. Există posibilitatea ca A. Cîmpean şi Al. Man să rămână în efectiv, deşi le-au expirat contractele.

*Plecări: Potopea, Cl. Oara, Schuller, Tiut, I. Radu

Metalurgistul Cugir îşi restructurează lotul din temelii, oficialii divizionarei terţe renunţând la serviciile albaiulienilor Potopea (24 ani) şi Cl. Oara (26 ani), jucători lansaţi în fotbal de Unirea Alba Iulia şi veniţi în intersezon.

Pe lista plecărilor figurează şi alte nume precum Tiut – la FC Botoşani, A. Cîmpean şi Al. Man (încheiat înţelegerea), I. Radu (Naţional Sebiş), Schuller (aparţine de Dinamo). Un caz aparte este cel al fundaşului stânga Trăşcan. În schimb, rămân Gurincu şi Iul. Cristea (Gaz Metan Mediaş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea