Un nou mod de a completa și depune online Declarația Unică: ANAF a lansat o nouă aplicație informatică

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a emis un comunicat de presă prin care anunță un nou mod de a completa şi depune online Declaraţia unică, dezvoltând o aplicaţie informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/.

Completarea şi depunerea declaraţiei unice prin această aplicaţie se poate realiza doar cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual.

ELIT

ANAF recomandă utilizarea din timp a aplicației dedicate completării și depunerii online a Declarației unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem.

Reamintim că, în cadrul şedinţei de ieri a Guvernului, a fost adoptată o ordonanţă de urgenţă prin care se prelungeşte termenul limită pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice care realizează venituri extra-salariale (formularul 212) până la 31 iulie 2018.

Mihail David - 2020

Contribuabilii care depun electronic Declarația unică beneficiază de bonificația de 5% din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaþie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

Sursa Legestart.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...