Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Un nou început pentru fotbalul albaiulian: AFC Unirea 1924! *Speranţe în finanţarea de la Consiliul Local

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conferinta de Presa AFC Unirea 1924 Alba Iulia8Dacă FC Unirea Alba Iulia, echipa fanion a judeţului a dispărut în 2013, municipiul reşedinţă de judeţ îşi bazează speranţele de performanţă pe AFC Unirea 1924 Alba Iulia, echipă înfiinţată în vara trecută, lider în Seria a 2-a a Ligii a V-a, cu 15 victorii din tot atâtea meciuri.

În 30 martie, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost afiliată definitiv la FRF, iar Mihai Dăscălescu speră ca în curând să se bazeze pe sprijinul financiar al autorităţilor locale. „Zilele trecute am discutat cu viceprimarul Gabriel Pleşa pe această temă. Se doreşte o implicarea a autorităţilor locale, dar trebuie să mai avem răbdare. Sperăm ca, în curând să ni se alăture şi Consiliul Judeţean Alba, să ne sprijine în aceeaşi proporţie ca şi Primăria”, a conchis Mihai Dăscălescu, antrenorul formaţiei albaiuliene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Galeria „Gruppo Arnsberg” alături de Unirea!
Suporterii din Galeria „Gruppo Arnsberg” au încurajat echipa „alb-negrilor” în primele două runde din returul Ligii a 5-a şi promit că vor susţine proiectul ce se derulează în „Cetate”, visând la performanţe imediate. „Am revenit lângă fotbal pentru că există încredere în acest proiect. Ţintim să ajungem cât mai sus, în ligile naţionale. O să fim alături de echipă, ca şi de întregul sport din Alba Iulia”, a spus Alex, reprezentantul fanilor unirişti.

[nggallery id=230]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea