Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un nou concept cinematografic în Alba Mall – Inspire Cinema! Carduri de fidelitate și aplicație de mobil ce va permite, pe lângă rezervarea și achiziția de bilete, și vizualizarea trailerelor filmelor din program

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colours Cinema Alba Iulia revine în forță cu un nou nume și un aspect modern, după o scurtă perioadă în care a trecut printr-un întreg proces de rebranding. Începând de vineri, 29 septembrie, noul concept cinematografic, va purta numele de Inspire Cinema.

Cinematograful Inspire Cinema din Alba Mall își deschide porțile si așteaptă cinefilii să se bucure de un design modern al locatiei, de adoptarea de sisteme noi și rapide de rezervare și achiziționare a biletelor online, precum și de o politică de carduri de fidelitate, menită să răsplătească clienții fideli. Iubitorii de film se vor putea bucura de beneficiile cardului de fidelitate, care transformă punctele acumulate la fiecare achiziție, în produse de la barul din incinta cinematografului.

Vedeți și PROGRAM INSPIRE Cinema Alba Iulia. Ce filme vor rula în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2017

“Cinematograful trece printr-un amplu proces de dezvoltare şi de îmbunătățire a serviciilor, atât în ceea ce privește partea tehnologică, cât și relația pe care o avem cu clienții noștri. Noua abordare va reflecta foarte bine ceea ce ne dorim să reprezentăm pentru publicul nostru: un cinematograf românesc modern, un cadru agreabil de divertisment pentru albaiulieni, unde se folosesc tehnologii de ultimă generație, unde confortul și inovația sunt valori prioritare și unde se proiectează filme de calitate, oferind astfel o experiență cinematografică excelentă,” – a declarat Adrian Cojocaru, administrator Pro Solutions.

Această redefinire a identității cinematografului vine să reflecte noua strategie a companiei Pro Solutions care deține Inspire Cinema și se identifică cu ideea de noutate, modernitate, confort și respect pentru consumatori.
Odată cu lansarea Inspire Cinema, cinefili vor avea acces la un nou website, www.inspirecinema.ro, care permite o mai bună gestionare a sistemului de rezervări și achiziționare a biletelor din contul de client personal, reducând astfel timpul petrecut la casele de bilete. Noua aplicație de mobil dedicată, Inspire Cinema, permite de asemenea, pe lângă rezervarea și achiziția de bilete, și vizualizarea trailerelor filmelor din program. Aplicația este compatibilă cu sistemele de operare android și iOS și poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Totodată, în cazul în care o rezervare nu mai poate fi onorată, clientul are control în cont și aceasta poate fi ștearsă instant. Utilizatorul are acces constant la istoricul punctelor de fidelitate acumulate prin intermediul cardului de fidelitate, în momentul achiziției, online sau de la case.

Albaiulienii pot fi la curent cu noutățile cinematografice din orașul lor accesând atât noul website www.inspirecinema.ro, aplicația de mobil gratuită, dar și rețelele de socializare Facebook, Twitter, Google + și canalul de Youtube Inspire Cinema.

Inspire Cinema este o alegere excelentă pentru cei care isi doresc ca modalitate de divertisment vizionarea filmelor la cinema, pentru că asigură toate condițiile în acest sens: spațiu modern, tehnologie de ultimă oră, și cele mai așteptate premiere și avanpremiere, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Începând din 29 septembrie, Inspire Cinema Alba Iulia devine al doilea cinematograf care operează sub brand-ul Inspire Cinema, primul fiind localizat în Craiova, și al patrulea cinematograf din rețeaua națională de cineplexuri, dezvoltată de firma Pro Solutions, un operator de cinematografie cu acționariat românesc.
Cinematograful din incinta Alba Mall este un cineplex digital care dispune de trei săli de cinema, echipate cu echipamente de proiecție digitală 2D și 3D, cu o capacitate totală de 310 de locuri și un foaier multifuncțional, cu un spațiu generos și un design futurist. Sălile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai bună calitate: sisteme de proiecție 3D MasterImage și Christie Digital- lider mondial în ceea ce privește proiecția de cinema, sunet Dolby Digital Surround, dar și cu scaune confortabile de o calitate superioară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică, în mai multe localități, în intervalul 6-12 mai 2024. Intreruperile programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Nr. crt. Data întreruperii Localitatea/Adresa Intervalul orar 1 09/05/2024 MIRASLAU, Sat principala PARTIAL 09.00-16.00 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea