Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un nou centru comercial de tip MALL ar putea fi construit la Alba Iulia pe 12 hectare de teren!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou centru comercial de tip MALL ar putea fi construit la Alba Iulia pe 12 hectare de teren!

Alba Iulia ar putea avea propriul mega complex comercial, după modelul Deva • PUZ pentru o investiție privată ce se întinde pe mai bine de 12 hectare de teren din Bărăbanț

Lume, lume, în ciuda pandemiei, un investitor privat năzuiește să ridice în Alba Iulia un mega complex comercial ce se va intinde pe mai bine de 12 hectare de teren. O investiție imensă pentru care, la sfârșitul lunii trecute s-a solicitat eliberarea unui plan urbanistic zonal.

Obiectivul ar urma să fie amplasat după podul peste Ampoi, în dreapta, spre Gara Bărăbanț. Din solicitarea investitorului pentru elaborarea PUZ-ului reiese că între străzile Fabricii și Ioan Alexandru Ioan Cuza s-ar putea întinde megaproiectul descris ca un centru comercial cu sensuri giratorii, centru wellness, platforme exterioare cu parcări, alei carosabile și pietonale, spații verzi și chiar introducerea parțială a terenului descris în intravilan.

În total, peste 12 hectare de teren ar urma să fie utilizate pentru desfășurarea investiției. Prin comparație, complexul comercial de la intrarea în Deva se întinde pe circa 10 hectare.

Dacă va fi realizat, noul obiectiv va scuti albaiulienii de drumurile prin vecini dar va fi o concurență serioasă atât pentru mall-ul cât și pentru restul magazinelor de retail.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea