Rămâi conectat

Actualitate

Un nou AQUAPARK s-a deschis în Ardeal: Complexul are o suprafață de 4,3 hectare și șase piscine cu apă termală. TARIFE și program

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea mai nouă atracţie din zona de vest a ţării s-a deschis în Băile 1 Mai, lângă Băile Felix (Bihor). Este vorba despre un nou aquapark întins pe 4,3 hectare, cu piscine cu apă termală și recirculare, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Complexul, în care s-au investit circa 14 milioane lei, are o capacitate de 2.000 de vizitatori simultan, 6 piscine cu apă termală și recirculare, pentru adulţi şi, separat, 2 bazine dedicate celor mici.

În aquapark există, însă, şi puncte de alimentaţie publică, pentru gustări şi răcoritoare.

Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aquapark de ultimă generație.

Complexul este deschis, zilnic, între orele 8.00 și 20.00. Tarifele/acces/zi/persoană (valabile o singură intrare) sunt: copii sub 4 ani gratuit, copii până la 12 ani – 25 lei și adulți – 50 lei.

„Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aquapark-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, a declarat Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

Acesta este unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din România, listat pe Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRANSI şi acţionar majoritar al Turism Felix SA.

SC Turism Felix operează în staţiunea Băile Felix cinci hoteluri: Internaţional 4*, Termal 3*, Nufărul 3*, Poieniţa 3*, Mureş 2*, precum şi ştrandul Apolo Felix.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5*, desemnat cel mai bun aquapark din România în 2022, face parte, de asemenea, din portofoliul Turism Felix şi al fondului de investiții.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea