Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un nou AQUAPARK s-a deschis în Ardeal: Complexul are o suprafață de 4,3 hectare și șase piscine cu apă termală. TARIFE și program

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai nouă atracţie din zona de vest a ţării s-a deschis în Băile 1 Mai, lângă Băile Felix (Bihor). Este vorba despre un nou aquapark întins pe 4,3 hectare, cu piscine cu apă termală și recirculare, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Complexul, în care s-au investit circa 14 milioane lei, are o capacitate de 2.000 de vizitatori simultan, 6 piscine cu apă termală și recirculare, pentru adulţi şi, separat, 2 bazine dedicate celor mici.

În aquapark există, însă, şi puncte de alimentaţie publică, pentru gustări şi răcoritoare.

Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aquapark de ultimă generație.

Complexul este deschis, zilnic, între orele 8.00 și 20.00. Tarifele/acces/zi/persoană (valabile o singură intrare) sunt: copii sub 4 ani gratuit, copii până la 12 ani – 25 lei și adulți – 50 lei.

„Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aquapark-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, a declarat Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

Acesta este unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din România, listat pe Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRANSI şi acţionar majoritar al Turism Felix SA.

SC Turism Felix operează în staţiunea Băile Felix cinci hoteluri: Internaţional 4*, Termal 3*, Nufărul 3*, Poieniţa 3*, Mureş 2*, precum şi ştrandul Apolo Felix.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5*, desemnat cel mai bun aquapark din România în 2022, face parte, de asemenea, din portofoliul Turism Felix şi al fondului de investiții.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea