Rămâi conectat

Actualitate

Un minor din Sebeș a încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc, amenințând-o pe casieră cu un cuțit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un minor de 16 ani, care este cercetat pentru tentativă de tâlhărie. Ar fi amenințat-o cu un cuțit pe angajata unei săli de jocuri din Sebeș, iar în momentul în care aceasta a acționat butonul de panică a fugit. La scurt timp a fost identificat de polițiști.

În noaptea de 12/13 ianuarie 2020, în jurul orei 03,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că o persoană, având fața acoperită cu un fular, ar fi amenințat-o pe femeie cu un cuțit, cerându-i banii din încasări.

Femeia a reușit să acționeze butonul de panică, iar în acel moment persoana a fugit, fără să reușească să sustragă bunuri sau valori.

În urma investigațiilor efectuate, în dimineața zilei de 13 ianuarie, polițiștii au reușit să identifice un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeș, ca și bănui de săvârșirea faptei.

Acesta a fost reținut, pentru tentativă de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de azi, 14 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea