Un minor din Alba, care a fost implicat într-un accident rutier, prins după ce a fugit de la locul faptei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La data de 13 aprilie, în jurul orelor 21.30, poliţiştii din Valea Lungă au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. După producerea accidentului, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în tamponare, a părăsit locul producerii acesteia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Valea Lungă, împreună cu poliţiştii din Cenade, acesta a fost identificat în persoana unui minor, în vârstă de 16 ani, din municipiul Blaj.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat minorului de către un tânăr de 29 de ani, din Blaj, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că avea cunoştinţă de faptul că minorul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de minor, cercetările sunt continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de tânărul care i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea unui autoturism, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419