Un medic camerunez va trata pacienții din Munții Apuseni: În toamnă este așteptată și soția lui, la Spitalul din Câmpeni

Un medic neurolog, originar din Camerun, absolvent al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, a început să profeseze la Spitalul Orășenesc Câmpeni, care vizează angajarea a cât mai multe cadre medicale și lărgirea paletei de servicii medicale.

Managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni, Dragomir Morcan, a scris, pe contul său de Facebook, în 2 august, că instituția spitalicească are un medic nou, originar din Camerun.

”Începând de azi, și-a început activitatea la Spitalul Orășenesc Cîmpeni, domnul Dr Mboh Charles, medic specialist neurolog. Îi mulțumim!”, a scris Dragomir Morcan.

Tot el, la sfârșitul lunii mai, anunțase că dr. Mboh Charles va profesa la spitalul din Câmpeni, la care e așteptată și soția lui.

”În curând va veni la Spitalul Orășenesc Cîmpeni Dl Dr Mboh, absolvent al Facultății de Medicină Cluj Napoca, specialitatea Neurologie, țara de origine Camerun, și de asemenea va veni în toamnă soția d-lui doctor, originară din Cluj, medic în specialitatea Pediatrie. Le mulțumim că au ales să vină la Spitalul Orășenesc Cîmpeni”, a scris Dragomir Morcan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...