Rămâi conectat

Cultură Educație

Un lichidator care umblă cu tertipuri…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

SC Lido service SRL Sebeş, administrator Petru Ilie, domiciliat în municipiul Sebeş, strada Salane nr. 20A, judeţul Alba, prin prezenta vă informez că la dosarul 5/107/1999 (dosar vechi 1043/1999) am fost falimentat în baza unei minute false la Tribunalul Judeţean Alba. Toate procesele au fost câştigate de SC Lido Service SRL Sebeş. De ce am câştigat? Pentru că a fost un judecător sindic cu experienţă în acest domeniu, d-na Pascaru. Au fost numiţi însă lichidatori corupţi care mi-au cerut sume mari de euro şi că ei îmi demonstrează că nu mai sunt în faliment. Aceşti lichidatori au fost: Aurel Zisu şi Octavian Radu, iar al treilea mai mare bişniţar de la Hunedoara, Emil Grosu, de care am fost căutat la domiciliul meu spunându-mi că el este numit ca lichidator la SC Lido Service SRL Sebeş şi că el va merge la Curtea de Apel Alba să vadă dosarul, iar după circa o săptămână spune că o să ne mai caute. Este adevărat că ne-a căutat de mai multe ori şi ne-a invitat la restaurante de lux. Mai era cu el un băiat care spunea că este şoferul lui care mânca şi bea bine. Dl. Emil Grosu a început să-mi povestească că a studiat dosarul de la Curtea de Apel Alba şi a constatat că nu suntem în faliment şi că nu am avut avocat bun, spunând că o să ne ajute el pentru că dosarul nostru a fost manipulat de judecători şi de unii avocaţi.

Pentru aceste motive rugăm pe judecătorul sindic, ca acest lichidator Emil Grosu să fie înlocuit cu un alt lichidator care să nu fie corupt, pentru că Emil Grosu nici nu vede bine. De ce spun că nu vede bine? Pentru că în ziua când s-a făcut evaluarea la sediul SC Lido Service SRL Sebeş, ne-a anunţat data la care are loc evaluarea la ora 14.00. El a sosit cu o limuzină şi cu vreo încă 4 persoane în maşină, a fotografiat din mers sediul firmei şi a plecat. Asta denotă că nu ne-am înţeles cu mita cerută de el, adică 15 mii de euro, spunând că dacă achităm suma el rezolvă să cumpărăm noi firma la 100 mii de euro. Noi nu am fost de acord pentru că pompa costă 12 miliarde de lei vechi.

În contestaţia făcută de SC Boss Dawai puteţi observa că lichidatorul Emil Grosu a umblat cu tertipuri în dosarul 5/107/1999, ca până la urmă judecătorul printr-o minune a observat că lichidatorul Emil Grosu s-a înţeles cu SC Eucass Constanţa, administrator Iusuf Mahir care are 42 de privatizări. Acest administrator este de origine turcă şi s-a înţeles cu acesta să cumpere toată averea noastră cu 100 de mii de euro. Noi i-am oferit 100 de mii de euro şi nu a binevoit să aprobe, aşa că el nu poate vinde firma de la 12 miliarde de lei vechi la 100 de mii de euro. Dar acest Emil Grosu s-a înţeles cu turcul, acesta promiţându-i 20 de mii de euro drept impuls!

De aceea rugăm să fie schimbat acest lichidator şi să fie numit un alt lichidator chiar şi din Bucureşti. Noi dorim să cumpărăm în rate pompa pentru că nu am fost în faliment, iar lui Eucass Constanţa îi datorăm prin toate expertizele făcute de către Tribunalul Judeţean Alba şi plătite de SC Lido Service SRL Sebeş suma de 220 milioane de lei vechi. Atunci Tribunalul Alba de ce i-a aprobat 7 miliarde lei vechi? Administratorul SC Eucass Constanţa ne-a transmis că el cumpără pompa numai să ne facă în ciudă, nu că i-ar fi trebuit spaţiul nostru.

Pentru toate cele arătate mai sus cerem să se facă evaluarea patrimoniului SC Lido Service SRL Sebeş, pentru că la investiţia făcută, SC Mova a construit doar 10-15%, restul a construit SC Coninvest Sebeş şi SC Alsecon II Sebeş. Doamna preşedintă puteţi observa că şi Judecătoria Sebeş, doamnele judecătoare judecă procesele după bunul plac şi lucrează mână în mână cu avocaţii pentru că banul este ochiul dracului.

Doamna preşedintă a Tribunalului Judeţean Alba, vă rog să urmăriţi şi dosarul 1714/298/2010, Ilie Petru ca să puteţi observa ce hotărâre a putut să dea la acest dosar doamna judecător Carmen Bârsan de la Sibiu. Acest dosar se judecă cu un autoturism VW Jetta – B. 77. RUB care este achitat la zi dar cazul a fost manipulat de doamna judecător.

Ilie PETRU, administrator SC LIDO SERVICE SRL Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea