Rămâi conectat

Cultură Educație

Un lichidator care umblă cu tertipuri…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

SC Lido service SRL Sebeş, administrator Petru Ilie, domiciliat în municipiul Sebeş, strada Salane nr. 20A, judeţul Alba, prin prezenta vă informez că la dosarul 5/107/1999 (dosar vechi 1043/1999) am fost falimentat în baza unei minute false la Tribunalul Judeţean Alba. Toate procesele au fost câştigate de SC Lido Service SRL Sebeş. De ce am câştigat? Pentru că a fost un judecător sindic cu experienţă în acest domeniu, d-na Pascaru. Au fost numiţi însă lichidatori corupţi care mi-au cerut sume mari de euro şi că ei îmi demonstrează că nu mai sunt în faliment. Aceşti lichidatori au fost: Aurel Zisu şi Octavian Radu, iar al treilea mai mare bişniţar de la Hunedoara, Emil Grosu, de care am fost căutat la domiciliul meu spunându-mi că el este numit ca lichidator la SC Lido Service SRL Sebeş şi că el va merge la Curtea de Apel Alba să vadă dosarul, iar după circa o săptămână spune că o să ne mai caute. Este adevărat că ne-a căutat de mai multe ori şi ne-a invitat la restaurante de lux. Mai era cu el un băiat care spunea că este şoferul lui care mânca şi bea bine. Dl. Emil Grosu a început să-mi povestească că a studiat dosarul de la Curtea de Apel Alba şi a constatat că nu suntem în faliment şi că nu am avut avocat bun, spunând că o să ne ajute el pentru că dosarul nostru a fost manipulat de judecători şi de unii avocaţi.

Pentru aceste motive rugăm pe judecătorul sindic, ca acest lichidator Emil Grosu să fie înlocuit cu un alt lichidator care să nu fie corupt, pentru că Emil Grosu nici nu vede bine. De ce spun că nu vede bine? Pentru că în ziua când s-a făcut evaluarea la sediul SC Lido Service SRL Sebeş, ne-a anunţat data la care are loc evaluarea la ora 14.00. El a sosit cu o limuzină şi cu vreo încă 4 persoane în maşină, a fotografiat din mers sediul firmei şi a plecat. Asta denotă că nu ne-am înţeles cu mita cerută de el, adică 15 mii de euro, spunând că dacă achităm suma el rezolvă să cumpărăm noi firma la 100 mii de euro. Noi nu am fost de acord pentru că pompa costă 12 miliarde de lei vechi.

În contestaţia făcută de SC Boss Dawai puteţi observa că lichidatorul Emil Grosu a umblat cu tertipuri în dosarul 5/107/1999, ca până la urmă judecătorul printr-o minune a observat că lichidatorul Emil Grosu s-a înţeles cu SC Eucass Constanţa, administrator Iusuf Mahir care are 42 de privatizări. Acest administrator este de origine turcă şi s-a înţeles cu acesta să cumpere toată averea noastră cu 100 de mii de euro. Noi i-am oferit 100 de mii de euro şi nu a binevoit să aprobe, aşa că el nu poate vinde firma de la 12 miliarde de lei vechi la 100 de mii de euro. Dar acest Emil Grosu s-a înţeles cu turcul, acesta promiţându-i 20 de mii de euro drept impuls!

Elit - Gustul Desăvârșit

De aceea rugăm să fie schimbat acest lichidator şi să fie numit un alt lichidator chiar şi din Bucureşti. Noi dorim să cumpărăm în rate pompa pentru că nu am fost în faliment, iar lui Eucass Constanţa îi datorăm prin toate expertizele făcute de către Tribunalul Judeţean Alba şi plătite de SC Lido Service SRL Sebeş suma de 220 milioane de lei vechi. Atunci Tribunalul Alba de ce i-a aprobat 7 miliarde lei vechi? Administratorul SC Eucass Constanţa ne-a transmis că el cumpără pompa numai să ne facă în ciudă, nu că i-ar fi trebuit spaţiul nostru.

Pentru toate cele arătate mai sus cerem să se facă evaluarea patrimoniului SC Lido Service SRL Sebeş, pentru că la investiţia făcută, SC Mova a construit doar 10-15%, restul a construit SC Coninvest Sebeş şi SC Alsecon II Sebeş. Doamna preşedintă puteţi observa că şi Judecătoria Sebeş, doamnele judecătoare judecă procesele după bunul plac şi lucrează mână în mână cu avocaţii pentru că banul este ochiul dracului.

Doamna preşedintă a Tribunalului Judeţean Alba, vă rog să urmăriţi şi dosarul 1714/298/2010, Ilie Petru ca să puteţi observa ce hotărâre a putut să dea la acest dosar doamna judecător Carmen Bârsan de la Sibiu. Acest dosar se judecă cu un autoturism VW Jetta – B. 77. RUB care este achitat la zi dar cazul a fost manipulat de doamna judecător.

Ilie PETRU, administrator SC LIDO SERVICE SRL Sebeş


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Cultură Educație

24 ianuarie 2022: Unirea Principatelor Române, sărbătorită de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba în mediul online

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 ianuarie 2022: Unirea Principatelor Române, sărbătorită de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba în mediul online

Luni, 24 ianuarie 2022, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba propune publicului un program dedicat Unirii Principatelor Române, care poate fi urmărit online, pe pagina de socializare a instituției, începând cu ora 09.00.

Citește și: 24 ianuarie 1859: Mica Unire – Unirea Principatelor Române sub Alexandru Ioan Cuza

Pornind de la simbolistica evenimentului rămas în istorie și sub numele de Mica Unire, documentat în colecțiile bibliotecii de Ana Maria Pienar, bibliograful instituției, echipa bibliotecii a pregătit diverse momente și materiale, care vor fi postate pe tot parcursul zilei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Recomandări de carte pentru copii și adulți, expoziții tematice, lecturi și prezentări video, informații inedite despre evenimentul care a contribuit la realizarea statului național unitar român, dar și incursiuni în memoria culturală a românilor, oferite de prof. Daniela Floroian, prin intermediul unor tablouri și fotografii celebre ce ilustrează atât portul popular la 24 ianuarie 1859, cât și hora la români, Hora Unirii, toate se regăsesc în programul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Dincolo de oferta online, vă așteptăm să ne treceți pragul și să descoperiți numeroasele titluri dedicate primului domnitor al Principatelor Unite, volume în care puteți găsi atât corespondențe, acte, scrisori și documente, cât și legende și mărturii despre Alexandru Ioan Cuza și Mica Unire.

Activitățile sunt organizate de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și se derulează în cadrul proiectului 4.7 Zile Speciale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Cultură Educație

24 ianuarie 2022: Un mini-documentar dedicat unuia dintre cele mai cunoscute tablouri despre Unirea Principatelor va fi lansat la New York

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 ianuarie 2022: Un mini-documentar dedicat unuia dintre cele mai cunoscute tablouri despre Unirea Principatelor va fi lansat la New York

Un episod special al seriei permanente „Istoria României într-un obiect”, dedicat uneia dintre cele mai cunoscute lucrări de artă asociate acestui important moment istoric, „Proclamarea Unirii Principatelor – un tablou de Theodor Aman”, va fi lansat la ICR New York pe 24 ianuarie.

Citește și: 24 ianuarie 1859: Mica Unire – Unirea Principatelor Române sub Alexandru Ioan Cuza

Luni, începând cu ora 21.00, ora României, pe canalele de social media ale Institutului (Facebook, Instagram, YouTube) va avea loc premiera mini-documentarului „Proclamarea Unirii Principatelor – un tablou de Theodor Aman”, care va explica publicului american circumstanţele unirii Moldovei şi Ţării Româneşti pornind de la viziunea plastică a unuia dintre întemeietorii picturii româneşti moderne.

Elit - Gustul Desăvârșit

Proiectul este realizat în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie a României din Bucureşti (MNIR), textul şi prezentarea video aparţinându-i specialistei MNIR, dr. Cristina Păiuşan-Nuică. Conceptul filmului este semnat de Bogdan Opreanu.

Tabloul „Proclamarea Unirii Principatelor” surprinde momentul în care, la Bucureşti, în sala Adunării Elective, Alexandru Ioan Cuza este ales domn al Ţării Româneşti după ce, în prealabil, avusese loc alegerea sa în fruntea Moldovei. Potrivit Cristinei Păiuşan-Nuică, „Proclamarea Unirii Principatelor, capodoperă din patrimoniul Muzeului Naţional de Istorie a României şi simbol al naţiunii române, poate fi asemănat, ca importanţă istorică şi tehnică de a surprinde tensiunea momentului, cu lucrarea lui John Trumbull Declaration of Independence, păstrată în rotonda Capitoliului, tablou-simbol al naţiunii americane”.

Una dintre seriile cel mai bine primite ale programului nostru, „The History of Romania in One Object”/ „Istoria României într-un obiect” a fost lansată în luna mai a anului 2020 şi derulată în parteneriat cu câteva mari muzee româneşti: Muzeul Naţional de Istorie a României din Bucureşti, Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj, Muzeul de Istorie a Moldovei din Iaşi, Muzeul Naţional al Banatului din Timişoara, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa.

Prin intermediul acestui proiect au fost prezentate până acum nu mai puţin 38 de exponate, artefacte şi vestigii reprezentative pentru istoria ţării noastre.

sursa: news.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Cultură Educație

Bacalaureat 2022 la MATEMATICĂ: Programa pentru profilele mate-info, tehnologic, științele naturii și pedagogic a fost anunțată de Ministerul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2022 la MATEMATICĂ: Programa pentru profilele mate-info, tehnologic, științele naturii și pedagogic a fost anunțată de Ministerul Educației

Oficialii de la Ministerul Educației au publicat programa pentru examenul de Bacalaureat din acest an.

Citește și: CALENDAR BACALAUREAT 2022: Programul probelor pentru sesiunile din VARĂ și din TOAMNĂ

Reprezentanții Ministerului Educației au publicat noile programe pentru examenul de Bacalaureat 2022, care sunt, în mare măsură cele ce au fost aprobate prin ordinul de ministru nr. 3.237 din 2021.

Din fiecare disciplină pentru examen, care se învață în anul terminal, ministerul a eliminat anumite conținuturi, dar diferențele sunt mici față de acum doi ani, când a fost tăiată toată materia din semestrul al II-lea.

Elit - Gustul Desăvârșit

CLICK AICI PENTRU PROGRAMA LA MATEMATICĂ LA BACALAUREATUL 2022

Citește și: ADMITERE la colegiile militare 2022: CALENDARUL probelor birourile de RECRUTARE. La Colegiul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia, 120 de posturi sunt scoase la CONCURS

Pentru clasele terminale din învățământul liceal (clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral și frecvență redusă), anul școlar are 32 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 27 mai 2022.

Perioada de înscriere pentru sesiunea de vară începe din 23 mai. În perioada 20-23 iunie sunt probele scrise, iar afișarea primelor rezultate va avea loc pe 27 iunie.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea