Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un jandarm din Alba care a convins un tânăr să nu se sinucidă, avansat în grad

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmul din Alba care a convins un tânăr să nu se sinucidă, avansat în grad

avansare-jandarmiTrei jandarmi și o jandarmeriță din cadrul IJJ Alba au fost avansați în gradul militar următor înainte de termen pentru rezultate foarte bune obținute în activitatea profesională, în baza unui ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române. Printre ei se numără și Daniel Ghibu, care din această lună este plutonier adjutant. Potrivit IJJ Alba, în urmă cu câțiva ani, subofițerul, atunci plutonier major, l-a convins pe un tânăr să renunțe să se arunce de pe podul CFR din zona râului Ampoi, acesta vrând să se sinucidă după ce se certase cu iubita lui.

Un alt subofițer avansat la gradul de plutonier adjutant înainte de expirarea stagiului minim în grad este Vasile Ghiorghioiu, de la Postul de Jandarmi Montan Șugag, care indiferent că fost zi sau noapte, că era în timpul programului sau în orele ori zilele libere, s-a implicat în salvarea turiștilor rămași înzăpeziți pe Valea Sebeșului.

Tot la gradul de plutonier adjutant a mai fost avansat în cadrul aceleiași ceremonii plt. maj. Marius Ioan Goia, iar jandarmerița Monica Diana Făgădar a primit gradul de plutonier major. Ceremonia a avut loc săptămâna trecută, în prezența efectivului unității, și a fost oficiată de col. Marius Giurea – șeful IJJ Alba, din ordinul căruia alte 125 de cadre militare ale Jandarmeriei Alba au fost recompensate cu felicitări sau mulţumiri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale Primăria comunei Gârbova se pregătește să aducă ultima utilitate care le mai lipsește cetățenilor, gazul metan. Proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în comuna Gârbova”, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, este o prioritate pentru primarul Ioan Muntean. Astfel, cetățenii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea