Rămâi conectat

Sport

Un francez în probe la FC Unirea Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Dacă cel puţin până ieri la prânz nu se ştia locaţia exactă a cantonamentului centralizat ce va începe luni (stadionul „Cetate”, Băile Herculane sau Ungaria), în schimb FC Unirea Alba Iulia continuă să testeze jucători. Ultimii doi nou-veniţi sunt fundaşul stânga Andrei Kelemen (27 ani, care nu a fost oprit la începutul campionatului când iarăşi s-a pregătit cu „alb-negrii”) şi apărătorul francez Yamoudou Camara (23 ani, crescut la AS Nancy, din vară în Lituania la campioana FK Ekranas).
Un caz special îl reprezintă mijlocaşul Ionuţ Grozav (21 ani), fratele mai mare al jucătorului Gicu Grozav vândut acum un an în Belgia, la Standard Liege contra sumei de 350.000 euro (transfer istoric al Unirii). Fotbalistul albaiulian în vârstă de 21 ani a evoluat 6 partide în tur (374 minute), însă nu va fi păstrat în efectiv în partea secundă a stagiunii. „Din punctul meu de vedere nu va rămâne în efectiv şi clubul poate să-l împrumute în această primăvară”, a spus antrenorul Marian Pană. Ionuţ Grozav s-a antrenat de câteva zile cu juniorii şi afirmă să aşteaptă să fie înştiinţat oficial despre decizie. „Aştept să văd ce mi se transmite, pentru că bănuiam ceva din vestiar. Ştiu doar că până sâmbătă se va definitiva lotul”, a explicat Ionuţ, fotbalist produs 100 al Unirii Alba Iulia, echipă cu care a promovat în 2009 în Liga 1. Pe de altă parte, în acelaşi context, suficiente contradicţii ridică însă prezenţa junelui Adrian Bojin (Banatul Timişoara) ce se pregăteşte de două săptămâni la Alba Iulia.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Școala de dans Chirilă Alba Iulia, rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Școala de dans Chirilă Alba Iulia a obținut rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium, la acest veritabil mini-campionat european Reprezentanții Școlii de dans Chirilă din Alba Iulia au înregistrat rezultate deosebite la Viena Dance Fest 2024, respectiv clasări pe podium la toate cele 18 coregrafii prezentate. La competiția disputată în capitala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea