Ziarul Unirea

Un elev de nota 10 este acum bursier al TNL Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Odată cu finalul acestui semestru şcolar Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia a identificat un elev de liceu, pentru a-l premia pentru rezultatele bune la învăţătură obţinute pe parcursul anului 2010. Astfel, joi, 27 ianuarie 2011, în cadrul conferinţei de presă a PNL Alba Iulia, deputatul liberal de Alba  Călin Potor, preşedintele PNL Alba Iulia, Gabriel Pleşa, şi preşedintele TNL Alba Iulia, prof. Adrian Simion, l-au prezentat pe premiant: Cornel Bumb, este elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”. Câştigătorul bursei TNL Alba Iulia este un elev care a terminat semestrul întâi al acestui an şcolar cu media 10. Este şi câştigătorul locului întâi la concursul naţional de matematică aplicată „Adolf Haimovici”, desfăşurat în 2010 la Iaşi.
„Acţiunea noastră se înscrie într-un cadru mai larg, pentru că în ultima vreme PNL Alba Iulia a mai făcut astfel de acţiuni de sprijinire a dezvoltării intelectuale a tinerilor din municipiul nostru. Cornel va primi, ca premiu din partea noastră, pe parcursul semestrului doi din acest an şcolar, o bursă de 250 de lei; sigur, nu este o sumă extraordinară, deocamdată bugetul organizaţiei nu ne permite mai mult, dar pot să afirm cu certitudine că este mai mare decât suma primită de Cornel ca premiu, la Iaşi. Sper ca în fiecare an să găsim resurse pentru a face astfel de premieri”, a spus prof. Simion. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

qwerty 29 ianuarie 2011 at 13:32

TNL? Adica tampitii national liberali?

Ana 29 ianuarie 2011 at 22:14

A marit Boc acizele si s-a scumpit tuica, asa ca nu mai sunt bani de burse, intrucat lui Adrian Simion, i s-au marit cheltuielile in baruri!

dragos 29 ianuarie 2011 at 22:43

ce frumos articol m-a induiosat vedeti la ce vor fi bune cipurile biometrice implantate.

la sfarsit de an PLM (PNL) Alba a IDENTIFCAT un tanar de nota 10 cu steluta, o tanara speranta, care va aduce lumina in organizatia TNL si va face sa rasara o stea pe cerul municipiului alba iulia iar apoi pe intreaga tara.

au identificat acest tanar de nota zece pe care il vor creste in sanul partidului si va deveni speram cu ajutorului lui dumnezeu macar la fel de bun si de important ca, CRIN ANTONESCU sau PONTA.

ooo ce frumos va fi.

asteptam cat mai repede implantarea cipurilor biometrice pentru ca astfel nu va mai trebui PNL sa IDENTIFICE elevi de nota zece prin metode clasice (intrebarea din gura in gura, trasul cu ochiul prin salile de clase, intrebarea dirigintilor si directorilor PNL daca nu cumva cunosc un tanar de nota 10)

ooo ce articol frumos de propaganda ieftina care m-a induiosat

Comentariile sunt oprite