Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat s-a masturbat în fața recepției unui hotel din Alba Iulia, a ameninţat cu moartea şi a agresat sexual o angajată. Ce pedeapsă riscă acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat care s-a masturbat în fața recepției, a agresat sexual angajata unui hotel din Alba Iulia şi a ameninţat-o cu moartea a fost trimis în judecată de procurori. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia.

Faptele pentru care D. P. a fost trimis în judecată s-au petrecut în urma cu aproape un an şi jumătate, mai exact, în 13 martie 2019, dar abia pe 8 iulie 2020 dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei din Alba Iulia.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori „în timp ce se afla în incinta unui hotel din Municipiul Alba Iulia, inculpatul D.P s-a apropiat de persoana vătămată (…), recepţioner al hotelului, timp în care şi-a scos organul genital şi i-a solicitat persoanei vătămate să-l masturbeze, iar pe fondul refuzului acesteia, a ameninţat-o cu moartea, a prins-o de mâini, a bruscat-o şi a tras-o spre el, intenţionând să o constrângă să-l masturbeze”.

Mai mult „inculpatul D.P. s-a deplasat în lateralul sălii de recepţie, s-a aşezat pe un scaun şi a început să se masturbeze, de faţă fiind recepţionerul (…) şi o persoană de sex feminin cazată la hotel”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea