Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat lovit cu pumnul în față într-un magazin din Alba: Suspectul a mai fost condamnat pentru OMOR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat lovit cu pumnul în față într-un magazin din Alba: Suspectul a mai fost condamnat pentru OMOR

Un bărbat din Alba, a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Blaj pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violente.

La data de 8 august, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Blaj, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Prin actul de sesizare, s-a reţinut în sarcina inculpatului, în esență, că în seara zilei de 19.10.2022, în timp ce se afla în incinta punctului de lucru al unei societății de pe b-dul Republicii nr. 55, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona ochiului drept, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul a mai fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere pe un termen de încercare de 8 ani, pentru comiterea infracţiunii de omor, iar potrivit fişei de cazier judiciar, inculpatul nu a săvârşit o altă infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a dispus revocarea suspendării executării pedepsei, astfel intervenind reabilitarea de drept cu privire la această infracţiune.

De asemenea, se constată că nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpat, persoana vătămată sau partea civilă cu privire la administrarea probelor şi efectuarea actelor de urmărire penală, termenul stabilit fiind împlinit la această dată, şi nici din oficiu nu se impun a fi invocate.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: 1 MAI. Cum se sărbătorea Ziua Muncii pe vremea lui Ceauşescu: manifestaţii grandioase cu mii de muncitori şi ţărani. Ce se mai păstrează în ziua de azi

Alexandra Mates

Publicat

în

VIDEO: 1 MAI. Cum se sărbătorea Ziua Muncii pe vremea lui Ceauşescu: manifestaţii grandioase cu mii de muncitori şi ţărani. Ce se mai păstrează în ziua de azi Dacă în zilele noastre 1 Mai înseamnă doar o zi liberă în calendar, şi mai nou chiar o minivacanţă, în care probabil deja mulţi dintre români au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea