Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat întors recent din Roma, cu simptome specifice de coronavirus, prins într-un autobuz fără să îi pese că ar putea infecta şi alte persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat întors recent din Roma, cu simptome specifice de coronavirus, a fost prins într-un autobuz fără să îi pese că ar putea infecta şi alte persoane.

Numărul românilor care dau dovadă de inconștiență atunci când vine vorba de obligația de a se izola la domiciliu crește de la o zi la alta.

Un bărbat care s-a întors din Roma în urmă cu 2 zile a fost găsit într-un autobuz STB, linia 104, fără să îi pese că ar putea infecta şi alte persoane. El acuza febră, tuse dar şi ameţeli, toate fiind simptome specifice infectării cu virusul COVID-19.

Procurorii de la Sectorul 3 au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru zădărnicirea combaterii bolilor, infracţiune care este pedepsită cu pedeapsa de până la 2 ani de închisoare, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea