Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Un bărbat înjunghiat la Şugag în urma unui scandal

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbatde 49 de ani a fost înjunghiat în abdomen, sâmbătă în jurul orei 23.30, în localitatea Şugag, sat Tău, din judeţul Alba, în urma unui conflict spontan. Se pare că incidentul a avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Victima a fost transportată la spital.

UPDATE raport IPJ Alba: La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş care l-a identificat la domiciliu său pe C.I., de 49 de ani, din comuna Şugag, care prezenta plăgi în zona intercostală şi care a fost transportat  cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că C.I. a consumat băuturi alcoolice împreună cu P.N., de 49 de ani, din Petreşti, la un local public din localitatea Tău iar în urma unor discuţii contradictorii P.N. i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit lui C.I.

În urma examinării medicale a victimei s-a stabilit că acesta prezenta  două plăgi înjunghiate, una în zona stomacului şi una în zona subaxilară stângă, aceasta fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Duminică, victima a fost examinată de către medicul legist care a stabilit faptul că leziunile traumatice pe care le prezintă i-au pus în pericol viaţa, necesitând pentru vindecare un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Urmare a concluziilor preliminare formulate de către medicul legist, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au întocmit faţă de făptuitorul P.N., referat cu propunere de declinare a competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru comiterea infracţiunilor de: tentativă de omor calificat faptă prevăzută şi prevăzută de art. 20 C.P. şi port ilegal de armă albă în public, faptă prevăzută de art. 2, alin.1, pct.1 din Legea nr. 61/1991 Republicată.

Parchetul şi-a însuşit propunerea organelor de cercetare ale poliţiei judiciare şi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de P.N. fiind luată faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, totodată formulând propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Instanţa de judecată din cadrul Tribunalului Alba a respins propunerea parchetului şi a dispus faţă de inculpat măsura preventivă a interdicţiei de a nu părăsi ţara.

În aceeaşi seară un adolescent de 17 ani din Ungurei a fost înjunghiat cu un briceag în condiţii similare.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor Nouă pietoni care traversau strada regulamentar au fost sancționați de polițiștii din Alba, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor. Citește și: Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea