Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Cugir a murit strivit de o autoutilitară

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 46 de ani, din Cugir, şi-a pierdut viaţa marţi, 8 februarie, după ce capul i-a fost pur şi simplu strivit de roţile unei autoutilitare. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din Cugir la locul evenimentului s-a stabilit că în timp ce împrăştia împreună cu o altă persoană material antiderapant dintr-o autoutilitară aflată în mers pe direcţia Cugir –  Canciu, D.I., de 46 de ani,  s-a dezechilibrat şi a căzut între roţile autoutilitarei. Acesta a fost călcat pe cap cu roata din dreapta spate a maşinii. În urma accidentului, bărbatul a decedat pe loc. Autoutilitara era condusă de C.V., de 39 de ani, din Cugir, care a  fost transportat la spitalul orăşenesc din localitate, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. La faţa locului s-au deplasat şi inspectori din cadrul ITM Alba.
Conform hotărârii Consiliului Judeţean Alba, instituţie care administrează DJ 704, acest sector de drum nu este deschis circulaţiei publice, aşa că evenimentul nu se încadrează în categoria accidentelor de circulaţie. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Renovarea energetică a clădirilor publice din Municipiul Alba Iulia – Serviciul Poliția Locală”. Valoarea totală estimată a investiției este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea