// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un bărbat din Cugir a decedat în timp ce se deplasa cu bicicleta spre locul de muncă

Luni dimineața, în jurul orei 6.30, cei care se deplasau pe strada Ion Creangă din localitate au descoperit, prăbușit lângă o bicicletă, un cetățean, care zăcea fără suflare.

În urma apelului la 112, la fața locului a sosit Poliția orașului Cugir și o ambulanță.  În urma operațiilor de resuscitare,  medicii SMURD, n-au făcut decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit primelor informații, este vorba de Eugen Pașca (61 de ani), din Cugir, angajat ca rectificator la Societatea Uzina Mecanică. După cum ne-au informat unii colegi de muncă, bărbatul se îndrepta spre serviciu, iar din cauza faptului că avea probleme de natură cardiacă, i s-ar fi făcut rău și a căzut de pe bicicletă.

Trupul bărbatului a fost ridicat de la fața locului și trimis la Serviciul  de Medicină Legală Alba pentru necropsie, unde se va stabili cu exactitate cauza decesului. Conform surselor, nu există suspiciuni referitoare la alte cauze care ar fi provocat moartea lui E. P.

(C.P.)

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Un bărbat din Cugir a decedat în timp ce se deplasa cu bicicleta spre locul de muncă

  1. Vasile 29.01.2018 la 16:31

    Era un om deosebit de bun. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!