Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba s-a cinstit cu vinars și bere apoi s-a urcat la volanul BMW-ului să meargă în oraș…la cumpărat băutură: Va sta la „dezintoxicare” 2 ani și 5 luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba s-a cinstit cu vinars și bere apoi s-a urcat la volanul BMW-ului să meargă în oraș…la cumpărat băutură: Va sta la „dezintoxicare” 2 ani și 5 luni

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Blaj la doi ani şi cinci luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, în stare de recidivă postcondamnatorie.

În actul de sesizare, s-a reţinut, că la data de 19.10.2021, în jurul orelor 21:31 inculpatul a fost oprit în trafic de către organele de poliție, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca BMW, după ce în prealabil în intervalul orar 17:00-21:15 a consumat aproximativ 400 ml vinars și bere.

Organele de poliție au procedat la identificarea inculpatului, în prezența martorului care îl însoțea pe inculpat, apoi l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care inculpatul a fost condus la Spital în vederea recoltării probelor biologice și stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, respectiv că la data de 19.10.2021, în intervalul orar 17:00-21:15 a consumat băuturi alcoolice, vinars și bere la domiciliul său, împreună cu martorul, apoi împreună cu acesta s-au deplasat cu autoturismul marca BMW, condus de inculpat, în oraș pentru a cumpăra băuturi alcoolice.

Martorul confirmă declarația inculpatului, respectiv că împreună au consumat, în total 5 l de bere cu alcool, apoi au plecat în oraș pentru a mai cumpăra băuturi alcoolice, cu autoturismul condus de inculpat.

Prin raportare la cazierul judiciar al inculpatului, instanța reține că acesta a săvârşit infracțiunea ce face obiectul prezentei cauze în stare de recidivă postcondamnatorie, fiind condamnat la pedeapsa de 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel, în termen de 10 zile, de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea