Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba a fotografiat conversația fostei soții cu alt bărbat, pe Messenger, și le-a trimis soției acestuia: Cum a scăpat de urmărirea penală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba a fotografiat conversația fostei soții cu alt bărbat, pe Messenger, și le-a trimis soției acestuia: Cum a scăpat de urmărirea penală

Un bărbat din Alba a scăpat de un proces pentru infracţiunile de violarea secretului corespondenţei și acces ilegal la un sistem informatic, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au cerut renunțarea la urmărirea penală.

În data de 19 mai 2023, magistrații au admis cererea procurorilor. Motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În cursul lunii decembrie 2019, în timp ce se afla în locuinţa fostei sale soţii pentru a sta cu fiul său minor în timpul cât fosta soţie era internată în spital, a accesat fără drept telefonul mobil al fostei soţii, respectiv persona vătămată şi a efectuat o serie de fotografii ale conversaţiei purtate de aceasta pe aplicaţia Messenger cu un bărbat, capturi pe care le-a trimis în scop de răzbunare soţiei de la acea vreme a acestuia.

Din starea de fapt reţinută, având în vedere poziţia persoanei vătămate care a învederat că nu mai doreşte continuarea cercetărilor, timpul scurs de la momentul săvârşirii faptelor, relaţiile de familie dintre părţi, în acord cu procurorul, constată judecătorul de cameră preliminară că în cauză nu există un interes public în urmărirea faptei.

În final, judecătorul de cameră preliminară constată că ordonanţa de renunţare la urmărirea penală a fost transmisă spre confirmare, cu respectarea termenului de 10 zile.

Decizia este definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO ACCIDENT aviatic în comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat să aterizeze la Vurpăr

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT aviatic în comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat să aterizeze la Vurpăr Un urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat în loc. Vurpăr, com. Vințu de Jos. De îndată, la față locului s-a deplasat un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea