Un bărbat din Alba a decedat în urma exploziei unei butelii de gaz, în timp ce se afla la o cunoștință din județul Cluj

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

butelieUn bărbat din Alba și-a pierdut viața sâmbătă dimineață, în urma exploziei unei butelii de gaz, în timp ce se afla la o cunoștință de-a sa din comuna Moldovenești, județul Cluj. Victima în vârstă de 40 de ani era în vizită la un prieten, pe care îl ajuta la treburile gospodărești.

Polițiștii din localitatea Moldovenești au fost alertați sâmbătă dimineață cu privire la explozia unei butelii de gaz în curtea unui imobil din comună, soldată cu rănirea unei persoane.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii de la faţa locului au constatat faptul că “în dimineaţa zilei de 29 martie 2014, în jurul orei 08:50, un bărbat de 40 ani, din judeţul Alba, a suferit leziuni corporale, ca urmare a exploziei unei butelii de gaz. Bărbatul se afla la locuinţa unei cunoştinţe din comuna Moldoveneşti pe care o ajuta la treburile gospodăreşti. Echipajul medical de la faţa locului au constatat decesul bărbatului de 40 ani”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii incidentului, respectiv cauzele exploziei buteliei. Trupul bărbatului a fost depus la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj, în vederea efectuării necropsiei.

Revenim cu amănunte

Foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136