Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat de 49 de ani, din Meşcreac, reţinut pentru că l-a bătut până l-a băgat în spital pe proprietarul stânei din localitate

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au reţinut pe un bărbat din comuna Rădeşti, care este cercetat pentru lovire sau alte violenţe. În după amiaza zilei de sâmbătă, 3 noiembrie, bărbatul l-ar fi agresat pe un consătean după ce ar fi avut discuţii legate de un teren.

Duminică 4 noiembrie 2018, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Meşcreac, comuna Rădeşti, care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, la data de 3 noiembrie 2018, în jurul orei 18.00, s-ar fi deplasat la o stână din localitatea Meșcreac unde, pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de un teren de păşunat, avute cu proprietarul stânei, un bărbat de 69 de ani, din aceeaşi localitate, l-ar fi agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 22-24 de zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor medico-legale formulate în cauză.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 5 noiembrie, persoana reţinută să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea