Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un ambulanțier din Alba a fost mușcat de două ori de o viperă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un ambulanțier aflat în timpul liber a fost mușcat, sâmbătă, de două ori de o viperă, în comuna Almașu Mare din Munții Apuseni. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, după ce la fața locului echipajul medical i-a administrat serul antiviperin.  

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba, ambulanțierul a fost mușcat de două ori de o viperă, iar acum este la spital, în afara oricărui pericol.

”Un echipaj cu medic a dus la fața locului serul antiviperin, l-a administrat iar acum pacientul se afla la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba Iulia sub observație medicală, cu stare generala bună”, potrivit SAJ Alba.

Ambulanțierul se afla în timpul liber.

Nu este primul caz de acest gen petrecut în Alba. Un alt bărbat a fost mușcat zilele trecute de o viperă, acesta fiind încă internat în spital, sub supraveghere medicală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea