// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un ambulanțier din Alba a fost mușcat de două ori de o viperă

Un ambulanțier aflat în timpul liber a fost mușcat, sâmbătă, de două ori de o viperă, în comuna Almașu Mare din Munții Apuseni. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, după ce la fața locului echipajul medical i-a administrat serul antiviperin.  

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba, ambulanțierul a fost mușcat de două ori de o viperă, iar acum este la spital, în afara oricărui pericol.

”Un echipaj cu medic a dus la fața locului serul antiviperin, l-a administrat iar acum pacientul se afla la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba Iulia sub observație medicală, cu stare generala bună”, potrivit SAJ Alba.

Ambulanțierul se afla în timpul liber.

Nu este primul caz de acest gen petrecut în Alba. Un alt bărbat a fost mușcat zilele trecute de o viperă, acesta fiind încă internat în spital, sub supraveghere medicală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419