Un albaiulian, actor de film la HBO, joacă în HACKERVILLE, cel mai PERICULOS oraș de pe INTERNET

Vlad Brumaru, fiul antrenorului de la Unirea Alba Iulia joacă în Hackerville, alături de nume precum Andi Vasluianu și Anna Schumacher!

Debut la scară mare în lumea filmului pentru albaiulianul Vlad Brumaru, fiul antrenorului unirist Florian Brumaru. Tânărul de 23 de ani joacă într-un serial lansat recent de HBO, Hackerville. După ce a călcat o vreme pe urmele tatălui, Bebe Brumaru, fost jucător de fotbal la Unirea Alba Iulia, actual antrenor, Vlad a lăsat mingea deoparte și a absolvit UNATC, sub îndrumarea marelui actor Doru Ana, fiind astăzi tânăr masterand și vedetă în filmul difuzat de HBO.

În luna septembrie, în cadrul Festivalului de Film de la Zurich, a fost lansat serialul original HBO Hackerville și a început să fie difuzat pe post din această lună, în Europa Centrală, Scandinavia și Spania, iar la TNT va fi difuzat în Germania, Austria și Elveția.

INFORMARE COVID-19

Între producătorii episoadelor acestui serial se numără și celebrul Cristian Mungiu, iar în distribuția serialului apar nume precum Andi Vasluianu, Voicu Dumitraș sau Anna Schumacher.

Povestea se învârte în jurul unui atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi hackeri din România, și care afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Dragoș Matei (Vlad Brumaru), fratele mai mare al lui Cipi, e un tânăr dezinvolt și zeflemitor față de cei care încearcă să-și impună autoritatea fără să-i fi câștigat respectul. El s-a ocupat de Cipi de când cei doi au devenit orfani și ar vrea să îl protejeze de tentațiile și capcanele care îl așteaptă în cotloanele internetului.

”De când am citit primă oară textul (personajului), mi-a plăcut că are diferite raporturi față de diferite personaje, și asta e foarte ofertant. Pentru un actor, este ceea ce își dorește mereu (…) să fie pus în diferite lumini, cea de frate, de băiețaș, de golan, așa cumva. Când e scos din zona lui de confort e foarte interesant de văzut ce se întâmplă”, spune Vlad Brumaru, care recunoaște că telefonul care i-a confirmat participarea în acest film a fost unul dintre cele mai importante pe care le-a primit de-a lungul vieții până în acest moment.

Aflat la primul lui rol de film, Vlad Brumaru e de urmărit atât în Hackerville, cât și mai departe. Un actor tânăr, talentat, un viitor cap de afiș, de ce nu, pentru alte producții de la noi și nu numai.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...