Un albaiulian a înjurat călătorii dintr-un autobuz pentru că nu a găsit loc liber. Jandarmii au intervenit

Paul Voicu - Primar 2020

Supărat că nu este lăsat să se aşeze pe un scaun într-un autobuz, un bărbat a început să-i înjure pe ceilalţi călători. Episodul de violenţă verbală a fost semnalat marţi, 24 iunie şi a fost întrerupt de jandarmi.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “scandalagiul urcat dis de dimineaţă într-un mijloc de transport în comun pe ruta Alba Iulia – Bărăbanţ, Mircea C. (46 de ani), din Alba Iulia, se pare că a dorit cu orice preţ să se aşeze pe un scaun. Toate fiind ocupate, bărbatul a aşteptat răbdător până la prima staţie, când, observând un loc care s-a eliberat, a încercat din răsputeri să ajungă la el.

ELIT

Deoarece locul era, conform martorilor, în celalalt capăt al autobuzului şi totul se întâmpla în jurul orei 08.00, ora cu o mare afluenţă de călători, până să ajungă el la scaun, acesta a fost ocupat de o femeie în vârstă. Iritat de eşec, s-a răzbunat pe călătorii din jur. Găsindu-i vinovaţi de faptul că nu s-au ferit la timp din calea sa, i-a înjurat şi i-a jignit,  iar pe cei care i-au recomandat să înceteze, i-a şi ameninţat cu acte de violenţă.

Nu a mai apucat să-şi pună în practică ameninţările deoarece, anunţat prin 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit, l-a invitat să coboare din autobuz şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.”

Mihail David - 2020

 

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

adi 25 iunie 2014 at 12:03

Nu este prima data cand acest bolnav psihic (chiar este bolnav psihic) face scandal in mijloacele de transport si scapa doar cu o amenda.
Desi este violent este lasat sa circule liber pe strazi.trebuie sa raneasca pe cineva ca sa scapam de el ? chiar nu poate fi internat undeva?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...