Rămâi conectat

Curier Județean

Un aiudean scandalagiu și violent se va ”răcori” 30 de zile în arestul poliției – este cercetat pentru lovire și distrugere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe bărbatul de 30 de ani, din municipiu, care obişnuia să se manifeste violent şi să tulbure liniştea publică. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Aiud care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

”În urma administrării probatoriului în dosarul penal ce-l priveşte pe M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, la data de 31 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au luat faţă de acesta măsura reţinerii sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În sarcina bărbatului, cunoscut cu antecedente penale privind fapte cu violenţă şi de tulburarea a ordinii publice, s-a reţinut că în noaptea de 25/26.07.2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud şi a distrus mai multe bunuri din local.

Totodată, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 26 iulie a.c., în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar fi provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

M.C.O. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea