Un aiudean scandalagiu și violent se va ”răcori” 30 de zile în arestul poliției – este cercetat pentru lovire și distrugere

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe bărbatul de 30 de ani, din municipiu, care obişnuia să se manifeste violent şi să tulbure liniştea publică. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Aiud care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

”În urma administrării probatoriului în dosarul penal ce-l priveşte pe M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, la data de 31 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au luat faţă de acesta măsura reţinerii sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

INFORMARE COVID-19

În sarcina bărbatului, cunoscut cu antecedente penale privind fapte cu violenţă şi de tulburarea a ordinii publice, s-a reţinut că în noaptea de 25/26.07.2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud şi a distrus mai multe bunuri din local.

Totodată, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 26 iulie a.c., în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar fi provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

M.C.O. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Așa zis-a Burebista 3 august 2015 at 14:02

„şi să tulburea liniştea publică” – ce tulburel ai băut măi ziaristule? E devreme pentru tulburel în August. Așteaptă să se coacă strugurii. Parcă văd că la toamnă o să te îneci în tulburel și o să devii știre: „un fraier s-a înecat în tulburel nefiltrat din struguri blonzi”.

Serafim 4 august 2015 at 23:55

pe acest aiudean corco lam cunoscut in puscarie acolo ere cuminte

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...