Rămâi conectat

Sport

Ultimul meci din sezonul regulat: Volei Alba-Blaj – SCMU Craiova *CSM Bucureşti sau UNIC Piatra Neamţ – în play-off?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa7În 1 martie, ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu”, în ultima etapă a sezonului regulat se dispută o partidă fără nicio miză între Volei Alba-Blaj (locul 3, 51 de puncte, 17 victorii, 4 eşecuri) şi SCMU Craiova (poziţia a 8-a, 25 de puncte, 8 succese, 13 înfrângeri), în tur echipa lui Gajic impunându-se cu 3-2. După eşecul din cupă cu Dinamo (1-3), la Blaj, formaţia locală are în faţă un program încărcat, miercuri fiind returul sferturilor cupei, iar sâmbătă primul meci din play-off (acasă).

*În aşteptarea adversarei

În urmă cu două săptămâni, după eşecul de la Bucureşti, se prefigura că în play-off, „mândria judeţului” va întâlni fie pe CSM Târgovişte, fie pe CSM Bucureşti. Între timp, trupa de lângă Turnul Chindiei şi-a asigurat poziţia a 5-a, şi bătălia se dă acum între CSM Bucureşti (joacă sâmbătă, la ora 13.00) şi Unic Piatra Neamţ (meci la ora 18.00).

Interesată direct, gruparea din „Mica Romă” aşteaptă derularea rundei pentru a-şi afla adversarul din play-off, CSM Bucureşti (locul 6, 31 de puncte, deplasare la Dinamo) sau Unic Piatra Neamţ (locul 7, 29 de puncte, meci la Tg. Mureş). Pentru a juca cu moldovencele, ar trebui ca CSM-ul să nu ia niciun punct, iar Unic să le câştige pe toate trei în confruntarea cu CSM Medicina, ocupanta poziţiei a 4-a.

Blajul simte gustul amar al eşecului din cupă cu Dinamo, mai ales în privinţa ultimelor două seturi pierdute fără drept de apel, dar acum toată concentrarea este înainte de play-off, mai ales că vine un program extrem de condensat, cu câte trei jocuri săptămânal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea