Ultimele zile de înscrieri la Gala Voluntariatului Alba 2012

Înscrierile pentru Gala Voluntarilor în judeţul Alba continuă.  Mai sunt doar două zile până duminică 18 noiembrie, timp în care organizatorii aşteaptă nominalizări la cele 13 secţiuni (8 pentru voluntari, 4 pentru proiecte de voluntariat şi 1 pentru coordonatorul de voluntari) .

Nominalizările se trimit  pe adresa cjvalba@gmail.com iar formularele de candidatură pot fi gasite pe www.cjvalba.ro urmând ca în perioada 19-30 noiembrie societatea civilă să-şi voteze online preferaţii.

ELIT

Câştigătorii vor fi premiaţi: Premiul I un schimb de experienţă în Bremen (Germania) 10 zile, premiul II îl reprezintă participarea la un curs de 3 zile pe „Comunicare”, ce se va desfăşura la Arieşeni, iar premiul III un curs intensiv de o zi cu tema „Public speaking”, ce se va desfăşura la Ampoiţa. Proiectul se adresează voluntarilor, ong-urilor, instituţiilor publice dar şi companiilor care au voluntari respectiv proiecte de voluntariat.

Gala Voluntarilor în judeţul Alba este un eveniment organizat de Centrul Judeţean de Voluntariat Alba împreună cu partenerii săi susţinut de Federaţia VOLUM.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325