Rămâi conectat

Sport

Ultimatum la Performanţa Ighiu: trei victorii până la finalul lunii | Jucătorii şi antrenorii, amendaţi după eşecul cu Ripensia Timişoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

performanta-ighiu-ripensia-timisoara-43 Eşecul drastic cu Ripensia Timişoara, 1-4 (0-2), pe „Cetate”, a învolburat apele la Performanţa Ighiu, conducătorii fiind nemulţumiţi de rezultate, dar mai ales de evoluţia dezamăgitoare a echipei condusă de Adorian Himcinschi, considerată pretendentă la promovarea în eşalonul secund.

Astfel, elevii lui Adorian Himcinschi au ultimatum să câştige următoarele trei jocuri, în Cupa României, la Sebiş şi apoi în campionat cu CSM Şcolar Reşiţa (deplasare) şi apoi acasă cu UTA „Bătrâna Doamnă” 2. De asemenea fotbaliştii şi antrenorii vor suporta penalităţi financiare.

Duminică dimineaţa a avut loc o şedinţă a oficialiilor Ighiului, decizia fiind una de sancţionare financiară a jucătorilor. „Au fost propuse amenzi pentru jucători şi antrenori, fără a se stabili cuantumul sancţiunilor. Trebuie să ne revenim în etapele următoare, este obiectivul nostru imediat”, a spus Himcinschi.

Sunt două săptămâni în care echipa trebuie să câştige cele trei jocuri. Apoi vom face o nouă analiză„, a comentat Traian Rusu. „Este un avertisment. Aşteptăm ca lucrurile să se îndrepte. Pentru noment nu vor exista sancţiuni, dar trebuie să ne revenim”, a menţionat preşedintele Gheorghe Dănilă.

Ştirea iniţială, sâmbătă seara, după meci!

Luni voi lua o decizie ce se va întâmpla cu echipa. Mă gândesc chiar să o retrag din Liga a 3-! Nimeni nu are o explicație pentru ce se s-a întâmplat. Dacă asta e răsplata lor pentru eforturile care le facem, atunci este clar că nu merită. Aștept explicații. Am terminat pe locul secund anul trecut cu un lot înferior valoric, dar acum avem alte pretenții” , a precizat, la cald, primarul Traian Rusu, acesta certându-i la pauză pe jucători și amenințându-i că-i va evacua din chirii, decizia nefiind pusă în practică.

Performanţa a strâns un singur punct în primele două etape.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea