ULTIMĂ ORĂ: Șanse mici pentru Guvernul Orban II. S-a format majoritate în Parlament pentru boicotarea învestirii Guvernului

Paul Voicu - Primar 2020
ULTIMĂ ORĂ: Șanse mici pentru Guvernul Orban II. S-a format majoritate în Parlament pentru boicotarea învestirii Guvernului

Sanșe din ce în ce mai mici pentru învestirea Guvernului Orban II. S-a format o majoritate în parlament pentru boicotarea învestiturii.

Membrii conducerii centrale ALDE au votat, cu o singură abținere, ca parlamentarii formațiunii să nu se prezinte luni în Parlament la votul de învestitură a Guvernului Ludovic Orban II, a declarat vineri președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. O decizie identică a luat miercuri și PSD în ședința CEX.

ELIT

Nici Pro România nu va vota învestirea Guvernului Orban. Sunt toate șansele, în acest condiții, ca ședința de învestitură să nu se desfășoare din lipsă de cvorum și votul să fie reprogramat pentru o altă zi.

Tăriceanu a explicat că decizia ALDE (votul a fost dat pe WhatsApp) nu este un „capriciu” al partidului, ci ALDE vrea să știe dacă OUG pe anticipate este constituțională și dacă desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară nu reprezintă cumva un conflict juridic de natură constituțională.

Mihail David - 2020

sursa: stiripesurse.ro

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...