Rămâi conectat

Societate

Ultima fiţă în materie de localuri din Alba Iulia – „Gavroche” îşi deschide porţile joi, 21 februarie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aţi auzit de “Gavroche”? Nu este vorba de micuţul revoluţionar francez, nici de Gavroche al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 de la Bucureşti,  ci …de cel mai nou local din Alba Iulia ce se va deschide chiar în buricul târgului, în Cetate!  “Gavroche – Cafe. Brasserie”  va fi inaugurat pe 21 februarie 2013, începând cu ora 19:00, pe pasajul din Cetate (Bulevardul 1 Decembrie 1918, în locul fostului local „Maroon”), după cum anunţă patronatul.

“Gavroche” de Alba Iulia s-a tot pregătit de aproape un an de zile şi vrea să producă o adevărată revoluţie în competiţia celor mai bune şi mai cochete localuri din oraş. După cum se poate observa din foto şi-a tras şi un look de tip parizian, am putea spune, iar începând de joi vă aşteaptă să descoperiţi cea mai nouă cafenea – restaurant din Alba Iulia, unde vă întâmpină cu aromata cafea Segafredo, o selecţie bogată de băuturi, un meniu de bucătărie internaţională, atent ales de Cosette, toate acestea într-o ambianţă, spune el, magnifique! Rendez – vous a Gavroche!

 Bon Appetit tuturor celor care îi vor trece pragul!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea