Rămâi conectat

Ştirea zilei

Uite, vine iepuraşul!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Într-o atmosferă de sărbătoare, joi, 21 aprilie a.c., între orele 10.00-12.00, în parcul din faţa Primăriei municipiul Sebeş, Asociaţia asistenţilor maternali Sebeş, împreună cu unităţile de învăţământ din municipiu organizează acţiunea „Uite, vine iepuraşul!”. În cadrul acestui eveniment, copiii, îndrumaţi de cadrele didactice, vor expune diverse lucrări realizate de ei pe tema „Sărbătorile de Paşti”, exponate care pot fi admirate în parcul din faţa primăriei. Pentru că iepuraşul vine întotdeauna cu daruri, copiii care vor participa la acest eveniment vor fi recompensaţi cu premii. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea