Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Turneu util de pregătire în Sala „Florin Fleşeriu” pentru Voinţa Savini Due Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes  7Deşi a pierdut toate cele trei jocuri de verificare susţinute în Sala „Florin Fleşeriu”, 25-40 (12-17) cu Potaissa Turda (prima ligă), 26-34 (12-15) cu CSM Oradea (componentă a eşalonului secund) şi 28-30 (12-17) cu Universitatea Transilvania Cluj (retrogradată din Liga Naţională), antrenorul Alexandru Weber consideră testele drept extrem de utile pentru nou-promovata în Divizia A de handbal masculin.
„Fizic suntem în regulă, am dus ritmul. Diferenţa s-a făcut din punct de vedere tehnico-tactic, mai ales la finalizare. Aceste teste sunt benefice pentru noi, a meritat să organizăm un asemenea turneu„, a declarat Alexandru Weber.

Competiţia a avut loc în week-end la Sebeş, fiind un patrulater de verificare câştigat pe Potaissa Turda – cu maximum de puncte, urmată de Universitatea Cluj – 4 puncte, CSM Oradea – două puncte şi Voinţa Savini Due Sebeş – zero.

Celelalte jocuri: *vineri, 9 august: Universitatea Cluj – Potaissa Turda 29-42,  Potaissa Turda – CSM Oradea 43-30, CSM Oradea – Universitatea Cluj 29-30. „Ne-am dorit adversari puternici pentru a şti exact unde suntem din punct de vedere valoric, mai ales că două dintre echipe vor activa în aceeaşi serie cu noi, în Divizia A”, a declarat antrenorul Alexandru Weber (Voinţa Savini Due Sebeş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea