Rămâi conectat

Sport

Turneu caritabil la Aiud, pentru Andrei Blag, fotbalistul de la Olimpia diagnosticat cu o boală gravă

Dan HENEGAR

Publicat

în

„Împreună pentru Andrei” este sloganul turneului caritabil disputat sâmbătă, 8 iulie, pe „Aiudelul”. Competiția fotbalistică organizată de Olimpia Aiud se dorește să vină în sprijinul micuțului fotbalist Andrei Blag, legitimat la clubul aiudean, jucător care trece prin momente mai puțin fericite.

Asemenea acțiuni de solidaritate în lumea fotbalului județean s-au petrecut în urmă cu câțiva ani, în cazul lui Robert Roman, mai precis în 2018, când băiatul fusese diagnosticat cu leucemie.

Andrei, în vârstă de 15 ani, joacă fotbal la „olimpici” împreună cu fratele său geamăn David, dar, recent, la un control de rutină i s-a descoperit un „sindrom ganglionar în curs de investigații (suspect limfom malign)”, așteptându-se rezultatul biopsiei.
La Cupa OLIMPIA, prime ediție, grupa de vârstă 2008 și mai mici, vor participa Olimpia Aiud, Sporting Cluj, Școala de Fotbal Valea Frumoasei, CS Ocna Mureș, GT Sport Alba Iulia, Kinder Teiuș, Viitorul Vama Seacă și Unit Alba Iulia.

Taxa de participare este de 200 de lei/echipa, iar banii adunați, împreună cu donatiile care vor fi făcute la stadion, vor fi transmise familiei lui Andrei si David Blag. „Mulțumim Primăriei Municipiului Aiud pentru punerea la dispoziție gratuit a Bazei Sportive Aiudelul”, transmit organizatorii.

În același timp, familia a deschis un cont la Banca Transilvania, unde se pot face donații
TITULAR: BLAG CARMEN JULIETA
CONT EURO :
RO41 BTRL EURC RT0P 3013 0701
CONT LEI: RO56 BTRL RONC RT0P 3013 0701

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Belgia – România 2-0 (1-0), „tricolorii” – la prima înfrângere la Euro 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Koln, România a pierdut primul meci la Euro 2024, 0-2 (0-1) cu Belgia, marea favorită a grupei E. „Tricolorii” au avut în față o formație cu cuțitul la os, după acel eșec nescontat cu Slovacia, iar „diavolii roșii” au pornit ca din pușcă și au marcat după 74 de secunde prin Tielemans, fostul coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea