Turneu caritabil de volei pentru o fetiță bolnavă, la Iași

Paul Voicu - Primar 2020

În acest an, în perioada 5-6 mai, ediția a doua a turneului caritabil de volei „Dream Iași” este destinată strângerii de fonduri pentru o fetiță bolnavă de 14 ani. Competiția se adresează amatorilor de volei de orice vârstă, care pot participa astfel la strângerea de fonduri pentru a o ajuta pe Ana-Maria.

Asociaţia DREAM BY DREAM intenţionează să strângă fonduri pentru a o ajuta pe Ana-Maria B., o fetiță de 14 ani, ce suferă de neuropatie ereditară senzorială motorie, picior varus equin congenital bilateral, scolioză dorso-lombară pentru care este necesară o intervenție chirurgicală.

ELIT

Asociaţia DREAM BY DREAM în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Colegiul “Richard Wrumbrand” și Asociația Studenților Chimiști “CHEMIS” organizează în perioada 5-6 mai 2018, în municipiul Iaşi, competiţia sportivă intitulată: „Turneul caritabil de volei DREAM – IAŞI” ediția a II-a.

Iubitorii jocului de volei, care vor să doneze pentru intervenţia chirurgicală de care are nevoie Ana-Maria își pot forma o echipă cu maxim 12 componenți pe foaia oficială, care trebuie să aibă cel puțin 2 jucătoare în terenul de joc. Nu sunt acceptaţi jucătorii care sunt sau au fost legitimaţi la un club sportiv de volei, în ultimii doi ani.

Mihail David - 2020

Taxa de înscriere este de 35 de lei/persoană, fondurile urmând a fi donate în contul Anei. Termenul limită de înscriere este până la data de 30 aprilie 2018. Înscrierile se fac pe adresa turneuldream@gmail.com.

Taxa de înscriere, precum și eventualele donații vor fi direcţionate în contul: RO98RZBR0000060020153677 deschis la Raiffeisen BANK cu menţiunea – „donaţie turneu caritabil de volei Asociaţia Dream by dream” şi numele echipei.  Mai multe informaţii actualizate se găsesc pe adresa de Facebook: „Turneul caritabil DREAM ediţia a II-a”, dar şi la numerele de telefon ale organizatorilor: Andrei Gubaş 0757681843 sau Radu Tănăsan 0740304908.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...