Rămâi conectat

Sport

Turneu caritabil de volei pentru o fetiță bolnavă, la Iași

Dan HENEGAR

Publicat

în

În acest an, în perioada 5-6 mai, ediția a doua a turneului caritabil de volei „Dream Iași” este destinată strângerii de fonduri pentru o fetiță bolnavă de 14 ani. Competiția se adresează amatorilor de volei de orice vârstă, care pot participa astfel la strângerea de fonduri pentru a o ajuta pe Ana-Maria.

Asociaţia DREAM BY DREAM intenţionează să strângă fonduri pentru a o ajuta pe Ana-Maria B., o fetiță de 14 ani, ce suferă de neuropatie ereditară senzorială motorie, picior varus equin congenital bilateral, scolioză dorso-lombară pentru care este necesară o intervenție chirurgicală.

Asociaţia DREAM BY DREAM în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Colegiul “Richard Wrumbrand” și Asociația Studenților Chimiști “CHEMIS” organizează în perioada 5-6 mai 2018, în municipiul Iaşi, competiţia sportivă intitulată: „Turneul caritabil de volei DREAM – IAŞI” ediția a II-a.

Iubitorii jocului de volei, care vor să doneze pentru intervenţia chirurgicală de care are nevoie Ana-Maria își pot forma o echipă cu maxim 12 componenți pe foaia oficială, care trebuie să aibă cel puțin 2 jucătoare în terenul de joc. Nu sunt acceptaţi jucătorii care sunt sau au fost legitimaţi la un club sportiv de volei, în ultimii doi ani.

Taxa de înscriere este de 35 de lei/persoană, fondurile urmând a fi donate în contul Anei. Termenul limită de înscriere este până la data de 30 aprilie 2018. Înscrierile se fac pe adresa [email protected].

Taxa de înscriere, precum și eventualele donații vor fi direcţionate în contul: RO98RZBR0000060020153677 deschis la Raiffeisen BANK cu menţiunea – „donaţie turneu caritabil de volei Asociaţia Dream by dream” şi numele echipei.  Mai multe informaţii actualizate se găsesc pe adresa de Facebook: „Turneul caritabil DREAM ediţia a II-a”, dar şi la numerele de telefon ale organizatorilor: Andrei Gubaş 0757681843 sau Radu Tănăsan 0740304908.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea