Rămâi conectat

Sport

Turneu aniversar de fotbal, câștigat de jandarmii din Aiud – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conform calendarului activităţilor dedicate sărbătoririi, pe data de 3 aprilie, a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, marţi 28 martie a.c. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba cu sprijinul Asociaţiei Sportive “AMPOIUL” şi IPA – Regiunea 2 Alba a organizat un turneu de fotbal începând cu ora 09.00 la baza sportivă WINER’S ŢĂLNAR CLUB.

Manifestările sportive s-au bucurat de prezenţa a peste 100 de participanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

În urma omologării rezultatelor, câştigătorii au primit din partea organizatorilor trofee, medalii şi diplome, clasamentul final prezentându-se astfel:

Turneu de fotbal 2017:

Locul I – Detaşamentul 3 Jandarmi Aiud

Locul II – Detaşamentul 4 Jandarmi Câmpeni

Locul III – Detaşamentul 2 Jandarmi Pază

Manifestările sportive vor continua joi 30 martie  a.c. cu organizarea unui Turneu de Fotbal cu invitaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba începând cu ora 09.00 la baza sportivă WINER’S ŢĂLNAR CLUB.

[nggallery id=3669]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea