Rămâi conectat

Actualitate

Turiștii vaccinați anti-COVID ar putea avea mai PUȚINE restricții. Propunerea Consiliului European, pentru repornirea turismului

Ziarul Unirea

Publicat

în

CE a propus luni ca statele membre să reducă restricțiile pentru turiștii complet vaccinați, dând semnalul unei reveniri treptate la normalitate, pe măsură ce vaccinarea prinde avânt la nivel mondial.

Noile reguli ar permite intrarea în UE din motive neesențiale nu numai pentru toate persoanele care provin din țări cu o situație epidemiologică bună, ci și pentru toate persoanele care au primit ultima doză recomandată de vaccin autorizat de UE, cu posibilitatea extinderii la vaccinurile aprobate de Organizația Mondială a Sănătății.

Regulile sunt menite să înlocuiască interdicția generală din prezent ce privește călătoriile neesențiale către UE, care se aplică majorității statelor (în prezent, călătoriile neesențiale sunt permise doar pentru 7 țări cu o situație epidemiologică bună.). UE lucrează de asemenea la introducerea unui sistem de pașapoarte de vaccinare care va ușura călătoria pentru cei inoculați sau care poate dovedi că ei au trecut recent prin boală și sunt astfel considerați imunizați.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea