Rămâi conectat

Actualitate

Turistă româncă, testată POZITV în Grecia, nevoită să se întoarcă în țară, rezultat NEGATIV, după retestare. De râs sau de plâns?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La întoarcere, primul lucru pe care l-a făcut femeia a fost să se testeze. Atât ea, cât şi soţul ei au primit rezultate negativ.

O româncă de 39 de ani care a mers în vacanță în Halkidiki spune că la 6 zile după ce a ajuns în Grecia a fost anunțată că testul pentru COVID făcut la graniță a fost pozitiv și i s-a recomandat să se întooarcă în țară. Ajunsă acasă, femeia a refăcut testul, care a ieșit negativ, potrivit Mediafax.

„Eu, turist român aflat în Grecia, prima mea vacanţă aici, ruinată de un om, sau poate mai mulţi, incapabili de a-şi termina procedura, incapabili de a recunoaşte că au greşit… Vreau să văd acel rezultat al testului făcut în vamă. Cer prea mult? Eu încă nu pot dormi liniştită. Aş vrea să îi privesc în ochi şi să îi întreb dacă ei dorm liniştiţi acum că m-am dovedit a fi negativă…”, a spus femeia.

Ministrul delegat pentru protecție civilă al Republicii Elene, Nikos Hardalias, a declarat, joi, că 61 de cetățeni români ar fi fost depistați pozitiv pentru infecția cu COVID-19 pe teritoriul Greciei.

Potrivit MAE, Ambasada României la Atena a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile elene competente pentru a obține informații suplimentare cu privire la situația celor 61 de cetățeni români care ar fi confirmați cu COVID-19 pe teritoriul Greciei și despre starea lor de sănătate.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea