Turistă româncă, testată POZITV în Grecia, nevoită să se întoarcă în țară, rezultat NEGATIV, după retestare. De râs sau de plâns?

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La întoarcere, primul lucru pe care l-a făcut femeia a fost să se testeze. Atât ea, cât şi soţul ei au primit rezultate negativ.

O româncă de 39 de ani care a mers în vacanță în Halkidiki spune că la 6 zile după ce a ajuns în Grecia a fost anunțată că testul pentru COVID făcut la graniță a fost pozitiv și i s-a recomandat să se întooarcă în țară. Ajunsă acasă, femeia a refăcut testul, care a ieșit negativ, potrivit Mediafax.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Eu, turist român aflat în Grecia, prima mea vacanţă aici, ruinată de un om, sau poate mai mulţi, incapabili de a-şi termina procedura, incapabili de a recunoaşte că au greşit… Vreau să văd acel rezultat al testului făcut în vamă. Cer prea mult? Eu încă nu pot dormi liniştită. Aş vrea să îi privesc în ochi şi să îi întreb dacă ei dorm liniştiţi acum că m-am dovedit a fi negativă…”, a spus femeia.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ministrul delegat pentru protecție civilă al Republicii Elene, Nikos Hardalias, a declarat, joi, că 61 de cetățeni români ar fi fost depistați pozitiv pentru infecția cu COVID-19 pe teritoriul Greciei.

Potrivit MAE, Ambasada României la Atena a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile elene competente pentru a obține informații suplimentare cu privire la situația celor 61 de cetățeni români care ar fi confirmați cu COVID-19 pe teritoriul Greciei și despre starea lor de sănătate.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei