Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Tupeul şi minciuna dăunează grav liberalilor din judeţul Alba!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

comunicat psdDe la refacerea Alianţei DA – PNL-PDL, liberalii din judeţ au uitat tot ceea ce au făcut de-a lungul timpului. Au uitat şi cum şi-au impus oamenii, cum au ţinut cu dinţii ca unii liberali să ocupe funcţii de conducere. Un astfel de exemplu este şi bugetofagul Dan Simedru, care vine să ne certe şi să ne dea lecţii! Ăsta da tupeu!

Că dacă ar fi să vorbim despre schimbările din Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, atunci să spunem adevărul, nu doar aşa, frânturi, cum face bugetofagul Simedru. Să spunem cum şi-a impus el oamenii în funcţii de conducere. Cât de mult a insistat pentru doamna Şarlea Iuliana, ca şi pentru alţi liberali, şi-acum strigă că s-au făcut schimbări politice. Oare cum a uitat că nici nu mai putea să doarmă noaptea, cuprins de gândul schimbărilor… atunci politice!?

Nu spune nimic bugetofagul Simedru şi nici alţii ca el despre menţinerea directorilor liberali şi pedelişti la unităţile de învăţământ din Cugir, Aiud şi Câmpeni. Nici despre cei din Alba Iulia – Elena Ignat (liderul femeilor din PNL), Carmen Sînc – PNL, Ioan Ţăran şi Ileana Ţăran – PNL, soţ şi soţie, Carmen Oneţ – PNL, Dorin Fulea – PNL, director la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud, Rodica Marinescu – PDL, la Şcoala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Octavian Rusu – PDL, director la Liceul Teoretic Teiuş şi alţii. Spre deosebire de liberali, noi am numit  profesionişti la conducerea unităţilor de învăţământ, nu oameni politici ale căror rezultate au dus apoi la schimbarea lor din funcţie.

Bugetofagul nu vede bârna din ochiul lui, dar vede paiul din ochiul altuia! De fapt, nu trebuie să ne mai mirăm, nu demult am auzit că strigau sus şi tare că s-ar fi fraudat fonduri europene, ce să vezi, chiar la instituţiile conduse de liberali! Cine susţinea aşa ceva? Păi chiar ei, liberalii! Ce să înţelegem, că se dau singuri de gol! Sau poate se gândeau la viitoarele alegeri, sperând că după ce au minţit oamenii să le dea votul că îi vor scăpa de Traian Băsescu mai au o şansă, cât de mică, să le smulgă votul! Adevărul e că se înşeală amarnic!

Poate ar fi mai bine să se uite în propria ogradă şi să nu mai vorbească despre demnitate tocmai ei, care au sărit în barca PDL cu gândul la cu totul altceva, la binele propriu, desigur, uitând de oameni şi de promisiunile făcute. Poate, cine ştie, până la urmă vor înţelege că tupeul şi minciuna dăunează grav liberalilor din judeţ. Numai să nu fie prea târziu!

Comunicat de presă/Corneliu MUREŞAN, preşedintele TSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea